Блокадники, влада, народ, аргессор... Хто у виграші?

14 березня 2017, 16:52
Власник сторінки
менеджер
1
487
Блокадники, влада, народ, аргессор... Хто у виграші?

...не одним Майданом починали нові зміни у країні...

Можна по різному відноситися до організаторів блокади. Підтримувати і вважати, що їх «діло праве», засуджувати, намагатися зрозуміти, носити пиріжки і допомагати технікою, взагалі не зважати — особисто не стосується, ну то нехай що хочуть те і роблять.

Але не можна кидатися в крайності: владу називати антиукраїнською, народ заляканими рабами і всі зібрання на Майдані — початком нових змін.

Досить. Уже не одним Майданом починали нові зміни у країні. І чим це закінчилося? Сотні загиблих на Майдані, анексія АР Крим РФ, три роки війни на Донбасі…

А тут ще на руку агрессору - торгова блокада, яка продовжується і навіть розширює свої горизонти. Наразі до залізничної додалася автомобільна.

В такий буремний час важко зрозуміти на чиїй стороні правда, а можливо вона десь посередені.

Змін хочуть усі і влада і народ, і у блокадників, маю надію, найкращі наміри, але маємо те що маємо, “хотіли як краще, а вийшло як завжди...”.

Зрозуміло одне — прийшов час розмов без емоцій, без радикалізму, а продуктивних домовленостей на благо Вітчизни та народу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,майдан,рабы,блокада,Донбас,Крим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.