Харківська швидка провела #22pushupchallenge на підтримку бійців АТО

16 лютого 2017, 06:33
Власник сторінки
0
39
Харківська швидка провела #22pushupchallenge на підтримку бійців АТО

Харківська швидка провела #22pushupchallenge на підтримку бійців АТО Подробиці у світлинах та на відео...

Вранці, п'ятнадцятого лютого, близько двох сотень медичних працівників Харківської швидкої на чолі з директором Харківського обласного «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Віктором Забаштой та заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Михайлом Черняком сформували живі фігури у вигляді телефонного номера виклику швидкої (103) на майданчику між Прем'єр Палас Готель Харків і виходом зі станції метро "Держпром".

Акція #Pushupchallenge виникла у США,- таким чином там вирішили привернути увагу до проблем ветеранів, які поверталися додому після війни із посттравматичним синдромом, бо за статистикою, щодня 22 з них накладали на себе руки. В Україні акцію ініціював блогер Олексій Мочанов, та через деякий час ця форма підтримки як бійців, що повернулися із зони проведення АТО, так і тих, що наразі виборюють суверенітет України набула неабиякої популярності.

Як проходила акція у виконанні Харківських медичних працівників можна побачити у фотоальбомі та відеосюжеті:

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харків,швидка допомога,#22PushupChallenge
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.