Нам потрібна допомога!!!!

09 січня 2017, 21:54
Власник сторінки
0
229

Написали (чи склали?) листа до нашіх депутатів. Подивіться, будь ласка, може у вас будуть зауваження чи пропозиції. З задоволенням їх розглянемо.

Написали (чи склали?) листа до нашіх депутатів. Подивіться, будь ласка, може у вас будуть зауваження чи пропозиції. З задоволенням їх розглянемо. 

"Шановні народні депутати України! 
Парламентарії «депутатського об’єднання Крим»! 
Український культурний центр в Криму був заснований 7 травня 2015 року. За два не повних роки він перетворився з групи однодумців в деякий простір українства в Криму, цілями якого є збереження української культури і мови, а також долучення до історії, традицій, творчості українського народу жителів Кримського півострова. 
Представники Українського культурного центру в Криму звертаються до вас з проханням надати фінансову допомогу для продовження оренди приміщення, в якому знаходиться бібліотека й офіс УКЦ в Криму. 
Звертаємо вашу увагу на те, що Український культурний центр в Криму сьогодні це: 
- відкритий простір для спілкування та обміну інформацією; 
- мовний клуб та курси вивчення українскої мови; 
- клуб українського кіно; 
- місце для проведення тематичних заходів, лекцій з української історії, літератури та культури; 
- бібліотека української літератури, яку допомагали збирати жителі материкової України й Криму. 
Ми впевнені, що знайдем розуміння серед людей, які представляють і захищають інтереси кримчан! Ми вважаємо, що не повинні залишатися один на один з вирішенням проблем, пов’язаних з діяльністю Українського культурного центру в Криму! Ми надіємось, що з вашою допомогою зможемо продовжити нашу діяльність й в 2017 році! 
З повагою, Український культурний центр в Криму".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Крым,помощь,народные депутаты.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.