ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

21 листопада 2016, 13:52
Власник сторінки
0
231
ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

Сьогодні, в Україні відзначається свято кращої зміни - День гідності та свободи.

Це був важкий іспит для держави та всього українського народу, щоб продемонструвати свою європейськість, гідність та  прагнення до свободи. Сьогодні, в Україні відзначається свято кращої зміни - День гідності та свободи. Свято, яке об'єднало у собі дві знаменні та доленосні події у житті українців - Майдан 2004-ого року та Революцію 2013-ого. З метою віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, Президент України підписав Указ про встановлення свята. Нині воно відзначається 21 листопада.

Українська громадо! З 2004 року наша держава переживає ряд подій, які приносять смуту для нас: протести, страйки, мітинги, акції громадянської непокори. Події розгортаються стрімко і драматично - від мирних зібрань студентства - до масових мітингів, палаючих шин, "коктейлів Молотова" і бруківки.

Але найтрагічнішим є те, що на відміну від подій 2004 року, 2013-2014 рік, що був піком Революції гідності, народ переживав криваві сутички і, на жаль, відстоювання власної гідності та свободи вартувало українцям 106 убитих євромайданівців, які стали Героями Небесної сотні, і понад 2 тис. поранених.

ТОМУ ДОСИТЬ! ДОСИТЬ насильству, беззаконню, безпорядкам. Стоп "найближчому" ворогу, який атакує не тільки зовні, але й розхитує нас зсередини. Ми не змінимо вектору розвитку нашої держави. Ми, українці - народ з усталеними демократичними принципами, сміливий та здатний відстояти краще з вірою в щасливе майбутнє. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків. Будемо з шаною зберігати цей безцінний скарб.

Щорічно в Україні будуть відбуватися меморіальні, урочисті та культурно-мистецькі заходи на вшанування громадянської мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності. Слава Україні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: майдан,свобода,Київ,Європа,незалежність,гідність,Евромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.