День захисника України. ВОЇНИ ПРАВДИ - КОЗАКИ-ХАРАКТЕРНИКИ

13 жовтня 2016, 14:46
Власник сторінки
менеджер
0
2885
День захисника України.  ВОЇНИ ПРАВДИ - КОЗАКИ-ХАРАКТЕРНИКИ

14 жовтня наша країна відзначатиме День захисника України. Це свято започатковане в нелегкі для країни часи.

Захист Вітчизни став справою всіх українців, тому День захисника України, який визначено вихідним днем, став всенародним святом, таким же значимим як Різдво, Великдень чи День незалежності.
На жаль, уже у XXI столітті, після семи десятиліть по закінченню найбільшого в історії людства військового конфлікту, через агресію Російської Федерації та підконтрольних їй терористичних формувань - українці зі зброєю в руках захищають суверенітет та територіальну цілісність не лише своєї держави, а й спокій народів усієї Європи. Сучасні захисники України - Воїни Правди виявились гідними слави своїх дідів та прадідів, які ще за козацьких часів захищали Українські землі.
Українська історія - це дзеркало трагічної долі великого народу, який володів знаннями(навіть у побіжному порівнянні, виходячи із тих фрагментарних досліджень старовини, які дійшли до нас), що були значно вищими за знання їхніх сучасників із інших етносів. І досі навколо українців, зокрема козаків, існує такий собі ореол містичності.
І дивлячись на мужність, героїзм, відвагу та несамовиту самопожертву наших Героїв-захисників, які боронять Українську землю від Російського агресора заради миру, добробуту, любові та світлого майбутнього близьких, рідних, друзів, свого народу, своєї землі - розумієш, що це гідні нащадки Козаків-характерників.
Свій початок козаки-характерники ведуть ще від давньоукраїнських язичницьких волхвів (віщунів, чародіїв). 
Характерники  вміли використовувати енергію Космосу. Воїн міг змінювати свою подобу, ставати невидимим, читати людські думки, пересуватися по повітрю і воді, через вогонь, до якого він не чутливий, говорити з тваринами. За народними легендами характерники були наділені надзвичайними можливостями, серед яких – вміння зупиняти кров, заговорювати біль, ловити кулі голими руками, ходити по воді та вогню, годинами перебувати під водою, ставати невидимим, гіпнотизувати, з'являтися в кількох місцях одночасно та це далеко не повний перелік їхніх надлюдських здібностей.
Козаки-характерники були знайомі з властивостями науки. Так, наприклад, поранених козаків лікували, вводячи їх в гіпнотичний транс. Це дозволяло робити складні операції: витягати кулю з тіла чи складати переламані кістки, не використовуючи знеболення. Досконало знали властивості рослин та вміло їх використовували.
Характерники були невразливі до куль і шабель. Вони концентрували внутрішню енергію у ту частину тіла, куди спрямовувався удар нападника.
Здатність козаків-характерників входити непомітними у ворожий табір або виходити із в'язниці, не порушивши засувів і непоміченими вартовими, й досі не можуть пояснити.
Наших характерників багато чим нагадують японські ніндзя, про яких підлітки точно знають. Хоча у школах історії саме України, а не Японії, повинна бути більша увага… 
Характерництво, безумовно, приховує багато таємниць для істориків, лікарів, біологів, хіміків, фізиків, інженерів. Те, що нам відомо, тільки вершок айсберга, основа якого ховається в темних глибинах містики і парапсихології.
В усякому разі, якщо ми задаємо собі запитання: ким були наші пращури, хто такі козаки-характерники..., якщо свідомо чи підсвідомо шукаємо на них відповідь - значить в нас, десь всередині, просинається невідома могутня сила наших пращурів. Значить від нас має піти новий початок від тієї цивілізації, яка розтанула у глибині століть. Але до того, ми мусимо усвідомити де живемо, хто нас оточує, хто намагається нав'язати нам стереотипи нашої меншуватості разом із чужинською штучною мовою та псевдодуховними цінностями такої самої, фальшивої релігії... 
Нехай СВЯТА Покрова захистить своїх синів –  Воїнів Правди!!!
Слава українським воїнам! 
Слава Україні!!!
Героям Слава! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Покрова,Росія,герой,Історія України,зброя,захист,Воїни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.