Потрібно викривати імена ворогів України

05 вересня 2016, 19:30
Власник сторінки
1
198
Потрібно викривати імена ворогів України

В продовження власних журналістських розслідувань


Сьогодні ні для кого не секрет, що загрозу територіальній цілісності нашої держави становлять не лише незаконні збройні формування так званих ДНР/ЛНР, а й російські військовлужбовці. Останні нелегально перетнувши державний кордон України ведуть бойові дії, убивають українських солдат, які виконують свій конституційний обов’язок по захисту Вітчизни від ворожих зазіхань, оберігають мирних українських громадян, літніх людей, дітей... Це задокументовано фахівцями різних міжнародних інституцій, зокрема ООН та ОБСЄ.

Наразі, розповім вам про такі факти. За даними сайту «Миротворець» російський найманець Ананьєв Кирило Борисович, 31.01.1985 р.н., тривалий час перебуває у складі терористичного угрупування ДНР. З позивним «Москва» бере участь в бойових діях в якості командира артилерійської батареї (базується у м. Донецьк, вул. Ревякіна), що має на озброєнні новітню російську техніку. Під командуванням та за розрахунками Кирила здійснено тисячі артобстрілів, як із САУ, «Градів» так і «Ураганів» по мирному населенню та позиціях ЗСУ.


Вказані факти підтверджуються і даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України - .

Співробітниками вітчизняної розвідки встановлено командний склад артилерійських підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (в/ч 08805, м. Макіївка) 1 АК (Донецьк) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) збройних сил Російської Федерації, який виконує накази воєнно-політичного керівництва РФ. Безпосередньо винні у цілеспрямованому знищенні цивільної інфраструктури Донбасу, загибелі мирних мешканців у районах н.п. Новотроїцьке, Старогнатівка, Богданівка (Донецької обл.). З метою введення в оману представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та звинувачення української сторони у порушенні Мінських домовленостей за їх командування здійснюються провокаційні обстріли тимчасово окупованої території сходу України. За наявними даними Кирил Ананьєв являється командиром 1 гаубичної самохідно-артилерійської батареї.

Крім того, виявляється Кирил є членом російської Націонал-Більшовитської партії (російська організація фашистського ідейного світогляду). Відомим фактом є те, що активісти зазначеної партії проводять агітацію в містах південно-східної України щодо зруйнування капіталістичного ладу, надання російській мові статусу державної в Україні та відновлення Російської імперії в кордонах 1914 року. 

Основна їх база – російськомовне населення Східної України, міста: Київ, Харків, Донецьк та Запоріжжя. Переважна більшість «нацболів» чи «лимонівців» (засновник та ідеолог структури Едуард Лимонов) плідно співпрацюють із спеціальними службами РФ і використовуються на пост-радянському просторі для здійснення провокацій та масових заворушень. З початку бойових дій на Донбасі Едік Лимонов і його рух організували групу «Інтербригад», метою якої була відправка добровольців в окуповані Донецьк і Луганськ для участі у конфлікті на стороні терористів. Загалом перенаправлено більше 2000 добровольців (https://uk.wikipedia.org/wiki/ Націонал-більшовицька_партія).

Кирил Ананьєв - цьому наглядний приклад. А ось і його сторінка з соціальної мережі «ВКонтакте»:

 

Цікаво, що Кирил одружений на політичній біженці з РФ Ользі Кудріній, яка нині є мешканкою м. Вінниця та пише статті для місцевого Інтернет-видання «20 хвилин» під псевдонімом «Ольга Волкова», а також є адміністратором сайту stream.vn.ua.

Нестримне бажання пізнання невідомого виявило пікантні обставини. Ольга, за сприяння «Вінницької правозахисної групи», в травні 2008 року отримала статус біженця в Україні. Будучи активісткою Націонал-Більшовитської партії, 4 травня 2005 року разом із соратником Євгеном Логовським вивісила на московському готелі «Росія» величезний плакат «Путин, уйди сам!», після чого російський суд приговорив її до 3,5 років позбавлення волі. Кудріна порушила підписку про невиїзд і втекла в Україну, не виключено, що за сприяння ФСБ. Вже у Вінниці стала студенткою Вінницького політеху та отримала диплом за спеціальністю «Безпека інформаційних і комунікаційних систем» (http://gazeta.ua/articles/vinnitsa-newspaper/_bizhenka-olga-kudrina-stala-studentkoyu-vinnickogo-politehu/245544).

На сторінці «Вконтакте» Кудріної є спільні фото з Кирилом Ананьєвим:



В «Фейсбуці» Ольга не розміщує свої світлини, побоюючись «госдепівських» мордоворотів:

В мережі Інтернет наявні дані, що у 2009 році у Вінниці офіційно зареєстровано громадську структуру «Союз політичних емігрантів» (споріднена із Націонал-Більшовитською партією), співзасновниками якої є громадяни РФ Ольга Кудріна, Дмитро Константінов та Кирило Ананьєв, який одночасно був «гауляйтером» Московського осередку Націонал-Більшовитської Партії. Ймовірно, для розширення кругозору, Кудріна встигла очолити київський осередок неформальної організації «Нація свободи» (аналог російської молодіжної структури Націонал-Більшовитської партії).



А це для скептиків. На сайті «Миротворець» розміщено також дані стосовно Ольги Кудріної:

Наведені факти наводять на думку про можливе сприяння Ольги Кудріної учасникам терористичної організації «ДНР», та як мінімум укриття їх злочинної діяльності, а це вже, шановні, стаття 256 кримінального кодексу України. Наведені факти наштовхують на думку про ймовірне використання російськими спецслужбами Ольги в «тилу» для збору та передачі необхідної інформації із досить цікавого регіону.

Так це чи ні, наразі стверджувати не будемо. Нехай це зясують компетентні органи. Ми ж ставимо за мету викривати імена ворогів України, як тих, хто воює зі зброєю в руках, так і тих, які становлять собою п’яту колону і орудуть в глибокому тилу Украни, як кажуть в народі, «тихою сапою». Але такі вороги не менш небезпечні як ті, що тримають зброю в руках. Тому, гадається, дуже важливим і актуальним є для нашої держави і суспільства викриття замаскованих ворогів, обнародування їх імен. Настане час, коли усі вони - зрадники і запроданці, постануть перед законом і судом.

Ігор Завзятий



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.