Патріоти Йорданської долини - «УКРОП»!

15 серпня 2016, 12:09
Власник сторінки
0
110
Патріоти Йорданської долини - «УКРОП»!

В продовження власних журналістських розслідувань.

16 серпня у місті Вінниця в приміщенні арт-галереї «Інтершик» відбудеться шабаш під назвою з’їзд політичної партії «УКРОП». Славнозвісна партія Українських патріотів, створена та підконтрольна Ігорю Коломойському - «Шалом ребята!». Не менш відомою постаттю є керівник місцевого осередку «УКРОПу» Олександр Лев, який і організовує у м. Вінниці це гуляння. Історія цього славнозвісного діяча в нашій області тягнеться ще з 2012 року, коли він, будучи депутатом обласної ради від ВО «Батьківщина», намагався підкупом зайняти пост керівника обласної парторганізації.

Історія по розвалу нашої країни вихідцем з Луганської області Олександром Левом починається набагато раніше, за часів обіймання ним посади  керівника «Луганського ремонтно-механічного заводу», який він навмисно доводив до банкрутства начебто через заборгованість перед підставними фірмами. Згодом, бажаючи легких грошей, відкрив логістичну кампанію та почав займатися контрабандою. Підзбиравши грошенят купує собі посаду начальника Управління організації державних закупівель Міністерства вугільної промисловості, де від комерційних підприємств нахабним чином вимагав колосальні суми хабарів за  можливість отримати вигідні контракти. Прикриваючись начебто необхідністю фінансувати БЮТ, Олександр Лев подекуди вимагав до 20% «відкату», що становило мільйони гривень.

Окремо слід відзначити сина Олександра - Михайла Лева, який пішов слідами батька та в свої молоді роки очолює адміністрацію Саратського району Одеської області. Вже встиг набути не аби якої слави завдяки вугільним махінаціям, які він здійснює за допомогою зв’язків свого батька. Та це вже трохи інша історія …  

Навіщо нам такі патріоти? Патріоти якої країни? Що корисного вони зробили? Люди, які все життя нищили та розкрадали намагаються знов прийти до влади, щоб спопелити те, що залишилось. Прикро дивитись на їхні брехливі спроби показати себе незаплямованими та пухнастими, але саме через таких як вони відбувається занепад нашої економіки та країни. Ми - патріоти, цього не допустимо! СЛАВА НАЦІЇ!!!       

 

 

Ігор Завзятий

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Вінниця,Партия УКРОП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.