Творчий результат роботи благодійного фонду «Заради дітей України»

15 травня 2016, 21:23
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
17
Творчий результат роботи благодійного фонду «Заради дітей України»

На Міжнародному конкурсі мистецтв «STARS», що пройшов 23 квітня у Палаці культури «Росток» Благодійний фонд «Заради дітей України» підтримав талановитих дітей.

А саме – учасники та переможці конкурсу отримали спеціальні нагороди – подарункові сертифікати на право запису композиції у студії звукозапису Інституту Музики імені Р.М. Глієра. Сертифікати на запис однієї пісні були вручені переможцям конкурсу у вокальному жанрі – дуету Анастасії та Ангеліні Пічкар, Валерії Лизогуб та Ользі Музиченко. На сьогоднішній день вже маємо певні результати – Ольга Музиченко зробила у даній студії звукозапис пісні «Я йду до тебе, мамо», автором якої є Ірина Тарнавська. Інші солісти-вокалісти, вокальні та хореографічні колективи, виконавці інструментального жанру, також не лишились без подарунків від Благодійного фонду, адже підтримувати та мотивувати талановитих дітей, - одна із найулюбленіших справ. Сподіваємось, що і результати їхнього таланту ми незабаром почуємо та побачимо. Нагадуємо, що кілька місяців тому у Палаці культури «Росток» також проходив Всеукраїнський конкурс талантів «Кришталева зірка -2016» і Благодійний фонд «Заради дітей України» також долучився до цієї справи, вручивши учасникам та переможцям спеціальні нагороди. Адже підтримувати талановитих дітей – одна із найулюбленіших справ фонду! Прослухати звукозапис пісні можна на офіційних сторінках у соціальних мережах благодійного фонду:  https://vk.com/zaradiditey  https://www.facebook.com/721502087887227/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.