Школа-інтернат з Луганщини також у проекті «Тепло в кожен дитячий будинок»

05 травня 2016, 00:29
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
24

Наразі допомоги потребує Кремінська обласна спеціальна ЗОШ-інтернат Луганської області, у якій потрібно замінити 25 дерев’яних вікон на металопластикові енергозберігаючі.

Наша країна  наразі переживає неймовірно складні часи. Кожен свідомий громадянин України намагається докласти будь-яких зусиль для допомоги воїнам АТО, їхнім сім’ям, вимушено переселеним особам тощо. Держава також більше сконцентрувала свій напрямок допомоги у цей бік, тому в рази зменшилась допомога закладам, в яких перебувають діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки. Взагалі загальний стан дитячих будинків в Україні задовільний, але, на сьогоднішній день існує потреба комплексного утеплення, оскільки внутрішня температура в приміщеннях деяких закладів нижче норми. Потреби є різними: частині з них треба замінити котли, деяким систему опалення, утеплити стіни або ж замінити вікна.                                          З початком 2016 року значно зросла кількість звернень від таких закладів з проханням допомогти утеплити кімнати та корпуси, де перебувають дітки. Тому БО «БФ «Заради дітей України» в рамках Всеукраїнської програми «Тепло в кожен дитячий будинок» розпочав збір коштів на утеплення дитячих закладів. Проект «Тепло в кожен дитячий будинок» надав нашому Благодійному фонду можливість виявити потреби дитячих будинків і поступово їх задовольнити. Одними з перших закладів для яких волонтери фонду почали збирати допомогу стали Чигиринська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів та Одеський будинок-інтернат для дітей - інвалідів. За півтора місяці була зібрана необхідна сума для заміни 29 вікон та утеплення даху (5 корпусів). На сьогоднішній день також встановлено вже 9 вікон у Богодухівському дитячому будинку-інтернаті ті незабаром розпочнуться роботи з утеплення фасаду (3-й поверх). Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Переяслав», що розташований у с. Циблі Переяслав-Хмельницького району, має потребу у заміні теплотраси. Зараз там ведуться роботи. Кошти зібрано завдяки небайдужим українцям, які розподіляють з нашим благодійним фондом думку про те, що тепло повинно бути у кожному дитячому будинку. Наразі допомоги потребує Кремінська обласна спеціальна ЗОШ-інтернат Луганської області (вул. Піддубна буд.18, м. Кремінна), у якій потрібно замінити 25 дерев’яних вікон на металопластикові енергозберігаючі. Загальна сума кошторису складає 107 653 грн. Якщо ви розподіляєте думку про те, що діти повинні відчувати турботу, тепло і розуміння того, що вони не самі у цьому світі, просимо підтримати ініціативу нашого фонду. Реквізити та наші контакти можна знайти на офіційному сайті http://zaradi-ditey.com.ua/ 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.