Відбулась благодійна акція за участю байкерів

28 квітня 2016, 18:05
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
25

У суботу, 23 квітня, у Києві БФ «Заради дітей України» влаштував благодійну акцію «Час добра», до якої долучились байкери.

Головною метою заходу був збір коштів для допомоги дітям-пацієнтам онкологічного відділення Київського міського онкологічного центру (вул. Верховинна, 69). Саме на території цього центру і пройшла дана акція. Погода того дня була лояльною до учасників акції, тому подарувала неймовірне тепло. Раніше волонтери фонду навідувались до пацієнтів Київського міського онкологічного центру. Назару Сорокопуду – хлопчику, якому видалили пухлину головного мозку, Благодійний фонд регулярно допомагає і фінансами, і ліками, і всім необхідним. Всі інші діти з цього центру також потребують допомоги. І хоча у всіх них є батьки, їхні хвороби забирають усе фінансування, і допомога небайдужих їм дуже потрібна. Саме тому придбання необхідних ліків в  дитяче відділення Київського міського онкологічного центру є основною метою даної акції. Відділення розраховане на 40 дітей . Переважна кількість пацієнтів не досягла навіть 10-річного віку. Серед них діти з малозабезпечених сімей, які просто не можуть придбати ліки від хвороби. Та об’єднавши зусилля, ми зможемо підтримати чимало таких родин. Поспілкувавшись з дітками-пацієнтами онкоцентру, їхніми батьками, медиками, стало зрозуміло, що лікування є вартісним і без допомоги їм дуже важко. Саме тому ми вирішили зайнятись збором коштів на ліки для цих діток, влаштувавши цікаву благодійну акцію за участю МОТОукраїнців. Мотоцикли різних марок того дня гуділи на подвір’ї онкоцентру. Діти охоче спілкувались з байкерами, катались з ними, словом – отримували позитивні емоції. Цукерки, печиво, фрукти, смачні напої допомогли організувати дітям небайдужі меценати, за що їм ми окремо дякуємо! Звичайно, ми дуже вдячні і МОТОукраїнцям, за підтримки яких вдалось організувати таку яскраву, цікаву дітям благодійну акцію. Зранку і майже до вечора того дня для дітей була створена неймовірна атмосфера, завдяки якій вони змогли забути за свої недуги, її наслідки та негативні сторони. Вони просто раділи життю і посміхались. Під кінець акції волонтери фонду «Заради дітей України», байкери, діти та їхні близькі запустили в небо кольорові кульки. На цій яскравій ноті і завершилась акція підтримки діточок, які, не дивлячись на свій малий вік, вже стали відчайдушними бійцями у боротьбі за життя. Для повної візуалізації заходу рекомендуємо переглянути фото з акції та зануритись в її атмосферу.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: дети,благотворительность,байкеры,онкология
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.