Днями встановили нові вікна у Богодухівському дитячому будинку-інтернаті

28 квітня 2016, 02:45
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
18
Днями встановили нові вікна у Богодухівському дитячому будинку-інтернаті

Нещодавно до Всеукраїнського проекту «Тепло в кожен дитячий будинок», який започаткував Благодійний фонд «Заради дітей України», долучився Богодухівський дитячий будинок-інтернат.

Богодухівський дитячий будинок-інтернат знаходиться у місті Богодухів Харківської області. Разом з іншими дитбудинками з усієї України він бере участь у Всеукраїнській програмі «Тепло в кожен дитячий будинок», метою якого є утеплення даних закладів.   Кожен дитячий будинок в Україні має свої певні потреби, що стосуються тепла. Це може бути і заміна вікон, і ремонт теплотраси, і утеплення фасаду тощо. Вищезазначені потреби дитячих будинків не зовсім позитивно впливають на перебування дітей у цих закладах. Ці діти позбавлені батьківської опіки та тепла, та ще й тепла як фізичного показника не вистачає. Саме тому проект «Тепло в кожен дитячий будинок» на сьогоднішній день є дуже актуальним. На даний час у багатьох дитбудинках, які включені до програми по утепленню, тривають підготовчі роботи. У випадку з першим закладом, який потрапив до проекту (а це Чигиринська школа-інтернат, що на Черкащині), маємо уже певні успіхи. У закладі потреба була з заміною 29-ти вікон. І от 12 квітня уже всі обіцяні 29 нових вікон було встановлено. По Богодухівському дитячому будинку-інтернату теж маємо вже проміжний результат. Днями там встановили 9 нових вікон. Крім того, цей заклад потребує утеплення фасаду (3-й поверх). Тож це буде наступний етап проекту у цьому дитбудинку і найближчим часом він розпочнеться. Від імені Благодійного фонду хотілось би подякувати компанії «Екіпаж», яка займалась встановленням вікон. Все було зроблено дуже швидко і якісно. Також висловлюємо подяку керівнику Богодухівського будинку-інтернату Дорошенку Григорію Іллічу, який в усіх питаннях йшов на зустріч, допомагав, а головне – за те, що його вихованці мають належні умови для проживання, навчання, робота всього персоналу у дитбудинку організовано добре. Волонтери нашого фонду ще з першої поїздки у цей заклад запам’ятали щирість, привітність і гостинність вихованців та вихователів. Також дякуємо усім, хто підтримав та допоміг реалізувати проект, та хочемо повідомити, що це тільки початок і утеплити ще потрібно чимало закладів України! Тож слідкуйте за нашими новинами, по можливості допомагайте. Давайте спільними зусиллями принесемо тепло у кожен дитячий будинок!  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.