Підтримка талановитих дітей – одна із найулюбленіших справ

27 квітня 2016, 23:03
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
44
Підтримка талановитих дітей – одна із найулюбленіших справ

23 квітня у Палаці культури «Росток», що знаходиться у Києві по вул. Гарматній, пройшов Міжнародний конкурс мистецтв під назвою «STARS».

23 квітня у Палаці культури «Росток», що знаходиться у Києві по вул. Гарматній, пройшов Міжнародний конкурс мистецтв під назвою «STARS». Благодійний фонд «Заради дітей України» є постійним партнером заходів, організованих продюсерським центром Ірини Тарнавської «Зорепад».  Нагадуємо, що кілька місяців тому там пройшов Всеукраїнський конкурс талантів «Кришталева зірка -2016», учасники та переможці якого отримали від вищезгаданого фонду спеціальні призи – подарункові сертифікати на право запису композиції у студії звукозапису Інституту Музики імені Р.М. Глієра, а також грошові винагороди.Цього разу солісти-вокалісти, вокальні та хореографічні колективи, виконавці інструментального жанру, також не лишились без подарунків від Благодійного фонду, адже підтримувати та мотивувати талановитих дітей, - одна із найулюбленіших їхніх справ.Попередні конкурси, до яких долучались благодійники показали, що дітям такі подарунки-сертифікати на право запису композиції у студії звукозапису дуже сподобались. Тому й цього разу вирішили не порушувати традиції та задовольнити знову дитячі потреби. Таким чином, сертифікати на запис однієї пісні від Благодійного фонду "Заради дітей України" були вручені переможцям конкурсу у вокальному жанрі – дуету Анастасії та Ангеліні Пічкар, Валерії Лизогуб та Ользі Музиченко. Грошову премію від фонду отримали: дует сестричок Ані та Дарини Чиркіних і студія «Веселі нотки».Представники фонду щиро вітають переможців та всіх учасників конкурсу і дякують за неймовірну радість, яку вони приносять оточуючим своїм талантом.  Також висловлюють подяку організаторам цього прекрасного заходу. Дуже приємно, що є люди, яким небайдужий розвиток дитячого таланту. "Бути партнерами подібних заходів дуже почесно для нашого фонду, адже так ми разом розвиваємо наш справжній український талант!", - зазначають у фонді "Заради дітей України".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.