Допоможіть врятувати Максимка

20 квітня 2016, 01:43
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
20
Допоможіть врятувати Максимка

Бойку Максимку 3,6 рочків. Зараз він знаходиться в інституті нейрохірургії імені академіка Ромаданова. 29 лютого йому провели операцію з видалення пухлини головного мозку.

7 березня зробили повторне МРТ головного мозку і спинного. У голівці все чисто, а от в хребті виявили якісь скупчення. Лікарі повідомили, що, можливо, це метостази, але точну відповідь дати буде можна після відповідної пункції. У Максимка вже 12 днів температура 39-40, це пов'язано з тим що ліквор і шлуночки ще не очистилися після операції від крові і кров’яних згустків. Потім результати лікар направить в іститут онкології в Києві. Там повинні призначити лікування і будуть озвучені ціни і там вже будуть вирішувати, де саме буде проходити лікування хлопчика. У зв'язку з гідроцефалією у Максимка стоїть дренаж, через який проходить ліквор в пляшечку. А якщо ліквор не буде випаровуватись в хребет, доведеться робити ще одну операцію для встановлення шунта. Спілкуючись з лікарем про шанси врятувати дитину в Україні, він сказав, що вони невеликі. У дитини пухлина видалена вся, але, на жаль, в хребті підтвердилися метостази, в заключенні про це написано. Зараз стан дитини і показники аналізів поліпшуються, але ще не відомо чи буде ліквор проходити з головного мозку в спинний. Батьки намагаються вийти на Туреччину - клініку Аджібадн. Сума за лікування буде чималою, тому звертаємось до всіх небайдужих допомогти, чим можете. Реквізити нашого фонду можна знайти на головній сторінці нашого офіційного сайту.Також інформацію про хлопчика, всі необхідні документи можна знайти тут https://vk.com/club118038990
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.