У Чигиринській школі-інтернат замінено 29 вікон

19 квітня 2016, 00:37
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
17

З початку цього року наш Благодійний фонд «Заради дітей України» розпочав реалізацію започаткованого нами Всеукраїнського проекту «Тепло в кожен дитячий будинок».

До втілення в життя такого проекту нас підштовхнув той факт, що в Україні є чимало дитячих будинків, які потребують допомоги з утепленням. Десь потрібно замінити системи опалення, десь – вікна, в інших закладах – провести утеплення стін тощо. Через такі незручності з теплом дітям у цих закладах доводиться мерзнути. Залишитись осторонь цього питання просто неможливо. Тому з самого початку, ще на етапі оголошення про старт проекту, на адресу нашого фонду надійшло чимало листів від керівників дитбудинків з усієї країни, з проханням про допомогу. Чигиринська школа-інтернат була першим закладом, який звернувся до нас і відмовити їм ми просто не могли. Це інтернатний заклад для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У ньому навчається 92 дитини. Всі вихованці гарно доглянуті, живуть в хороших умовах, добре навчаються. Але був фактор, який додавав дискомфорту у перебуванні там дітей, - старі віконні рами. Саме з проханням про заміну вікон і звернулась до нас директор закладу. Тож в рамках проекту «Тепло в кожен дитячий будинок» у Чигиринській школі-інтернат запланували встановити 29 вікон. Завдяки небайдужим людям кошти на заміну вікон були зібрані дуже швидко – за місяць. Одразу ж працівники компанії «ЮБК» розпочали їх встановлення. І за це їм окреме «Дякую», адже робота була виконана неймовірно швидко та якісно. Хлопці працювали і вдень, і вночі, щоб якомога швидше вихованцям школи-інтернату створити теплі, комфортні умови перебування у закладі. Також хочемо подякувати трудовому колективу закладу на чолі з директором Світланою Мандич, які з усіх сил допомагали нам, при цьому встигали виконувати свою щоденну роботу з дітьми. Проект «Тепло в кожен дитячий будинок» пройшов у Чигиринській школі швидко, якісно та з гарним результатом. Так, у вівторок, 12 квітня ми навідались у Чигирин, що на Черкащині, і, так би мовити, прийняли добре виконану роботу. Всі обіцяні 29 вікон замінено.  Ще раз дякуємо всіх, хто долучився до цієї доброї справи і нагадуємо, що наразі допомоги з утепленням потребують й інші дитячі заклади України. Всю необхідну інформацію можна знайти на нашому сайті zaradi-ditey.com.ua. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.