Артюх Толя потребує нашої допомоги

12 квітня 2016, 00:05
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
20

Артюх Лариса Дмитрівна самостійно виховує сина з інвалідністю. Артюх Толя – 12-річна дитина, яка має діагноз: ДЦП, спастичний тетрапарез з переважним ураженням ніг, глухота 3-4 рівня.

В Україні проживають хворі діти, які потребують допомоги. За всі часи свого існування наш Благодійний фонд «Заради дітей України» підтримував таких дітей. Зараз ми розпочинаємо збір коштів для родини з Києва, яка опинилась у складних життєвих обставинах. Артюх Лариса Дмитрівна самостійно виховує сина з інвалідністю. Артюх Толя – 12-річна дитина, яка має діагноз: ДЦП, спастичний тетрапарез з переважним ураженням ніг, глухота 3-4 рівня. Щоб рухатися, хлопчику потрібні хірургічні операції, а саме: -          усунення контрактури суглобів; -          деторсіонно-варізіруюча остеотомія стегон; -          реконструкція стоп.   Для проведення операцій потрібні фіксатори та алотрансплантати. Мама хлопчика підтримки майже не має. Тому Благодійний фонд «Заради дітей України» розпочинає збір коштів, щоб допомогти Толі. Сума, яку потрібно зібрати, - 36 тис. грн. Ця цифра є непідйомною для матері-одиначки. Тому закликаємо Вас долучитись до порятунку дитини та разом зробити цю добру справу!     Збір коштів  відбувається на реквізити нашої організації, які ви можете знайти на нашому офіційному сайті http://zaradi-ditey.com.ua/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: дети,благотворительность,помощь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.