Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Переяслав»

05 квітня 2016, 00:54
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
121

Нещодавно представники БФ «Заради дітей України» відвідали Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Переяслав», що розташований у с. Циблі Переяслав-Хмельницького району.

Саме цей заклад є черговим на участь у Всеукраїнському проекті «Тепло в кожен дитячий будинок». Даний проект – це соціальна ініціатива, започаткована Благодійним фондом «Заради дітей України». Її суть полягає в утепленні дитячих будинків з усієї України, які цього дійсно потребують. Питання тепла завжди було актуальним. Його можна розглядати і в прямому значенні, коли це залежить від температурних умов, і в переносному, коли тепло – це ті почуття, які зігрівають не тіло, а душу. У випадку діток, які виростають у притулках, інтернатах, є потреба у теплі в обох його значеннях. «Переяслав» - заклад, який вже 5-й на черзі у проекті. До нього вже долучились: Чигиринська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат (м. Чигирин Черкаської області), Одеський будинок-інтернат для дітей-інвалідів, Запорізький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та Богодухівський дитячий будинок-інтернат (м. Богодухів Харківської області). У кожного з цих закладів існують певні проблеми, які заважають дітям почувати себе на всі 100 відсотків комфортно. Одним потрібно замінити вікна, іншим – підремонтувати дах, тощо. Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Переяслав» має потребу в заміні газової труби. Взимку її прорвало і працівникам закладу вдалось її підлатати, щоб так би мовити «перезимувати» з хоч якимось, але теплом. Зараз же, коли закінчиться сезон опалення, потрібно буде замінити цю трубу, щоб уже минулої зими діткам не доводилось мерзнути. Цю місію якраз і бере на себе Благодійний фонд «Заради дітей України». Тому, якщо ви також хочете нам у цьому допомогти, ласкаво просимо. Наші контакти доступні на офіційному сайті zaradi-ditey.com.ua 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.