Богодухівський дитячий будинок-інтернат також долучився до проекту з утеплення

05 квітня 2016, 00:14
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
70
Богодухівський дитячий будинок-інтернат також долучився до проекту з утеплення

Богодухівський дитячий будинок-інтернат, що знаходиться у м. Богодухів Харківської області, також бере участь у проекті «Тепло в кожен дитячий будинок», який розпочав БФ "Заради дітей України".

Кожен дитячий будинок в Україні має свої певні потреби. Благодійний фонд «Заради дітей України» вже більше трьох років займається допомогою таким закладам та їхнім вихованцям. Як ми повідомляли раніше, з початку поточного року ми розпочали втілювати в життя Всеукраїнський проект під назвою «Тепло в кожен дитячий будинок». Реалізовувати проект по утепленню дитячих будинків ми почали з Чигиринської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Одеського будинку-інтернату для дітей-інвалідів та Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Згодом до даного проекту з утеплення приєднались ще два заклади: Богодухівський дитячий будинок-інтернат, що знаходиться у м. Богодухів Харківської області, та Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Переяслав», що розташований у с. Циблі Переяслав-Хмельницького району. Нещодавно волонтери Благодійного фонду «Заради дітей України» відвідали Богодухівський дитячий будинок-інтернат, поспілкувалися з вихованцями і керівництвом, поцікавилися умовами виховання дітей, їхніми потребами та планами щодо поліпшення умов та подальшого розвитку дитячого будинку.Нашим волонтерам представники дитбудинку провели екскурсію самою будівлею, показали усе. На кожному поверсі (а їх там три) там живуть діти різної складності. Але всі вони щирі і привітні. У кімнатах у діток, на жаль, не зовсім належні умови для проживання. На третьому поверсі, де сплять вихованці дитячого будинку, у кімнатах є грибок. Цьому сприяє підвищений рівень вологи і заклад треба неодмінно утеплювати. Саме тому цей дитячий будинок-інтернат також включено до проекту «Тепло в кожен дитячий будинок». Завдяки небайдужим українцям та силами волонтерів всього за півтора місяці була зібрана вся необхідна сума на заміну 29-ти вікон у Чигиринській школі-інтернат та утеплення даху в п’яти корпусах Одеського інтернату. Тому звертаємось до всіх, хто має можливість допомогти, посприяти тому, щоб у діток були теплі кімнати. В рамках Всеукраїнської програми «Тепло в кожен дитячий будинок» Благодійний фонд «Заради дітей України» проводить збір коштів на утеплення дитячих закладів. Давайте разом зробимо цю благородну справу!Детальніше про проект можна дізнатись з офіційного сайту фонду zaradi-ditey.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.