Допоможемо маленькій Жені почути світ

27 березня 2016, 00:29
Власник сторінки
журналіст, громадський діяч
0
30
Допоможемо маленькій Жені почути світ

На сьогоднішній день в Україні проживають тисячі діток, які потребують моральної та фінансової підтримки. Значна частина їх для повноцінного життя потребують медичного втручання.

А в наш час середньостатистична українська родина не може собі дозволити величезні фінансові витрати на лікування дитини. Але недостатня фінансова забезпеченість сім’ї не може бути вироком для дитини, яка потребує допомоги. Тому Благодійна організація «Благодійний фонд «Заради дітей України» впродовж всього часу свого існування допомагала і надалі цим займається по відношенню до тяжко хворих діточок.

Буткевич Євгенія Олександрівна народилася влітку минулого року у м. Дніпропетровськ. Їй всього 7 місяців, але вона уже страждає страшним діагнозом – двостороння сенсоневральна глухота. Неодноразове обстеження слуху  показало втрату в 100дЦб на 2 вушка.

Щоб дівчинка змогла почути голос мами та тата їй необхідна операція зі встановлення кохлеарного імпланта (імплант SYNCRONY, аудіо процесор SONNET), який  коштує чималих грошей – 772 650 грн. Батьки дівчинки таких грошей не мають. Тому наш фонд «Заради дітей України», тато дівчинки Буткевич Олександр та мама Савицька Анна закликаємо усіх небайдужих людей, допомогти цій дівчинці. Женя має право на здорове життя!

Відгукніться, будь ласка, та допоможіть! Адже ми разом зможемо подарувати Жені омріяний слух.Наші контакти на офіційному сайті http://zaradi-ditey.com.ua/ 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: дети,благотворительность,помощь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.