Волонтерский центр “Блиндаж”

18 березня 2016, 00:16
Власник сторінки
0
61
Волонтерский центр “Блиндаж”

Одні люди, які повернулися з війни, потребують допомоги оточуючих, інші надають її самі... Волонтерський центр "Бліндаж", що біля центрального ринку в Харкові став одним із прикладів таких історій.

Волонтерський центр "Бліндаж", що біля центрального ринку в Харкові став одним із прикладів таких історій. Він був відкритий бійцями, що недавно демобілізувалися з батальйону "Донбас", і в якості головних своїх цілей позначив допомогу як тим бійцям, що воюють на даний момент, так і тим, хто зовсім недавно повернувся із зони проведення АТО.

Крім вирішення побутових, організаційних і безлічі юридичних проблем бійців, волонтери центру проміняють свої знання і навички для створення нових зразків полум'ягасників для великокаліберної зброї і приладів радіоелектронної боротьби, призначених для збройних сил України.

На певному етапі роботи центру до проекту приєднались такі відомі Харківські волонтери як Олена Вовк і Яна Червона, майже кожен день вони збирають допомогу від небайдужих людей не тільки з Харкова а й з різних куточків України, та сортирують її за потребами різних підрозділів ЗСУ та добровольців, та доставляють кожному з підрозділів саме те, що йому необхідно. Принесені в волонтерський центр дитячі речі та іграшки відправляються в інтернати і багатодітні малозабезпечені сім'ї в зоні проведення АТО.

Так само центр служить місцем, де Українські виробники військового спорядження та амуніції можуть виставити для ознайомлення і реалізації за собівартістю свою продукцію. У Бліндажі представлений величезний перелік зразків військового одягу, взуття, безлічі аксесуарів, які роблять повсякденне життя військовослужбовця в зоні військових дій трохи легше. На полицях безліч виробів майстрів зроблених з відстріляних гранатометів, гільз і снарядів. На стінах центру багато яскравих прапорів з досить неоднозначними написами.

 

Детальніше патріотичну атмосферу, що панує у волонтерському центрі "Бліндаж" можна відчути побачивши фотоальбом і відеосюжет.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харків,допомога,волонтери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.