У стінах ХНУРє пройшла зустріч з Олександром Боровиком.

17 січня 2016, 21:58
Власник сторінки
0
102
У стінах ХНУРє пройшла зустріч з Олександром Боровиком.

Зустріч пройшла напередодні антикорупційного форуму у Харкові, запланованого на понеділок.

Суботнім вечором, 16 січня, Харків'яни з активною політичною позицією отримали можливість зустрінеться з одним з ідеологів антикорупційної риторики Одеського губернатора Михайла Саакашвілі і його радником Олександром Боровиком.

Зіткнувшись з реальністю Харківської транспортної системи, а точніше повним ігноруванням комунальних служб міста своїх обов'язків з прибирання снігу Олександр запізнився на зустріч приблизно на годину, що дало нам можливість, поспілкувавшись як з виконуючим обов'язки ректора ХНУРЕ, паном Рубіним, так і з відстороненими їм проректорами пролити світло на конфлікт, що відбувається в стінах університету.

З одного боку, є ряд досить відомих і впливових вчених, один з яких, професор Сліпченко Микола Іванович, не соромлячись заявляє амбіції на пост ректора університету дивлячись у камеру, і колектив, який дійсно втомився від невизначеності того, хто обійме посаду ректора, і по яким шляхам розвитку програми ВНЗ підуть надалі. З іншого неможливість для міністра призначити вибори ректора поки йдуть судові тяжби з тих, чи інших приводів. Коментарі співробітників, як і виконуючого обов'язки ректора з приводу ситуації можна буде побачити у відеосюжеті, нам же залишається від усієї душі побажати адміністрації ХНУРЕ якнайшвидшого вирішення всіх внутрішніх суперечок, які вже починають викликати щире здивування за межами стін ВУЗу, і замість якихось внутрішніх конфліктів займатися наукою і творчістю.

Все-таки увійшовши в зал для прес-конференцій ХНУРЕ незважаючи на погоду, Олександр Боровик зриває просто шквал оплесків. Напередодні майбутнього форуму, журналісти та громадські активісти, а також чиновники, що знайшли час для цієї суботньої зустрічі в своїй украй щільному графіку, просто засипали радника губернатора Одеси масою питань щодо подальших політичних планів Саакашвілі і подальших дій сил, консолідованих на форумі. Багато питань було і до джерел фінансування самого форуму. Фотографії події Ви можете побачити у фотоальбомі, а докладні відповіді Олександра Боровика у відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.