ШОК! ПриватБанк намагався викинути на вулицю стару жінку з малечою! ВІДЕО

18 грудня 2015, 22:13
Власник сторінки
0
1108
ШОК! ПриватБанк намагався викинути на вулицю стару жінку з малечою! ВІДЕО
Правий Сектор VS ПРИВАТБАНК фото DARKHUNTER

Бездушним покидькам на заваді став Правий Сектор.

Історія, на жаль, для нашої країни сьогодні досить буденна. Сім'я Тетяни Михайлівни, героїні нашого сюжету, змогла придбати квартиру в іпотеку за допомогою родички, Давиденко Наталії Сергіївни. У той момент сім'я, що складається з самої Тетяни Михайлівни, її дочки інваліда, яка страждає на ДЦП, і малолітньої внучки від іншої доньки не могла натішитися. Своя квартира, знімати не треба і та інше.

Через два роки після того, як сім'я відсвяткувала новосілля, Наталя Сергіївна, родичка, яка допомагала Тетяні Михайлівні важко, захворіла, перенесла дві операції, втратила роботу, та допомагати Тетяні Михайлівні платити іпотеку далі природно не змогла...

Впорається з кредитним навантаженням літній пенсіонерці стало вкрай важко, а після зростання курсу долара, - практично неможливо.

На усілякі прохання до співробітників як у Харкові, так і в Дніпропетровську про реструктуризацію боргу Тетяні Михайлівні приходив відмову. «У банку немає серця, у нього є комп'ютер» - відповідали співробітники пристарілої жінці.

Апофеозом історії став момент, коли Харківські суди, всупереч документальними свідченнями з державних органів, почали виносити неправомірні рішення на користь Приватбанку.

Згідно з цим рішеннями, виконавча служба повинна була викинути літню жінку з дитиною і дочкою інвалідом на вулицю в холоди. Іншого житла у сім'ї немає. Можливості знімати його,- практично теж. Доведена державою до відчаю жінка звернулася за допомогою до активістів «Правого Сектора», які, в свою чергу вирішили почекати судових виконавців в гостях у Тетяни Михайлівни...

Зрозумівши, що крім старої, беззахисної жінки, їх може чекати обговорення аморальності, бездуховності і незаконності їх огидних дій з патріотично налаштованими, небайдужими громадянами, представники виконавчої служби до Тетяни Михайлівні зайти посоромилися ...

Подробиці історії дивіться у відеосюжеті...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьков,ПриватБанк,правый сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.