«ЗА БАЗАР ОТВЕТИШЬ?»

10 грудня 2015, 16:31
Власник сторінки
0
330
«ЗА БАЗАР ОТВЕТИШЬ?»

Міхо Саакашвілі не звик пасти задніх коли його чесне ім’я паплюжать. Тому

прийнявши на свою гарячу кавказько-українську голову порцію помиїв, вирішив відвідати щойно створену святиню, антикорупційне бюро. Вимагав він там швиденько розібратися з собою.

Тобто, з тою «брехнею», яку нещодавно з трибуни висловив у його адресу прибічник Яценюка. Він мав нахабність посягнути на корупційну честь одеського голови. На думку Саакашвілі, це зроблено по вказівці прем’єр-міністра  у відповідь на обґрунтовані звинувачення про причетність  Яценюка до корупційної діяльності самого уряду. Також Міхо рекомендував звернути увагу спеціалістів з цього бюро на факт випадкового зникнення п’яти мільярдів доларів та встановити чи не Яценюк у цьому приймав участь?

Що сказати… цирк вже давно поїхав, а клоуни повипадали. Що найбільш дратує у цій конкретній ситуації, це те, що ті клоуни, які вже задовбали кормити нас своїми заїждженими виставами виливаються нам з вами в таку суму, що на ті гроші можна було б найняти Фреді Меркурі та Майкла Джексона разом і вони виступали б у кожного з нас вдома щомісяця, ото б задоволення було. А ці клоуни завчили одну і ту саму виставу, та пхають її нам у голову, а тим часом їх кишені все більше  роздуває. Рожі змінюють, а все в країні, як було так і є навіть гірше. А вони все шпиняють одне одного, розбираються хто більший корупціонер, а хто менший. Та ображаються коли один вкрав те що повинен був вкрасти інший.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Арсений Яценюк,Михаил Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.