Максимальна увага всім

09 листопада 2015, 12:45
Власник сторінки
0
120
Максимальна увага всім

Завтра 10 листопада о 10 годині під Верховною радою відбудеться мирна акція без участі представників жодної з політичних сил України.

 Метою мирної акції - є нагадати шановним панам депутатам про прийняття низки (10) законів, які вони мали прийняти саме до  десятого листопада поточного року, і «чогось» не прийняли. Участь в акції можуть та мають прийняти всі небайдужі громадяни за умови, що громадяни не є представниками будь-якої політичної сили.

Тобто, ласкаво просимо всіх окрім політиків та їхніх «псів».

Чому так? Тому,  що досить вже,  довіру політичні брехуни вже вичерпали та не підтвердили.  За час свого знаходження при владі,  так звані політики підтримують  та просувають лише свої особисті інтереси – прикриваючись при цьому народною волею та необхідністю  - для людського  блага. Однак, практично нічого з обіцяного на майдані 2013-2014 років не виконано. Повертаючись до десяти не прийнятих досі законів, цей перелік фактично є тим самим що вимагав майдан 2014, однак повторюся, вони ще не були прийняті.  

http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://heyevent.com/event/c3fiqlwba3joga/dont-fuk-with-us-101010

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,акции,майдан,Верховная Рада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.