Показуха з Корбаном

05 листопада 2015, 13:42
Власник сторінки
0
466

Потрапило на очі цікаве та актуальне відео – про пана Корбана.

Його особистість, а під його особою потрібно розуміти, також - колишнього голову Дніпропетровської області Коломойського, без розпоряджень якого – Корбан, мабуть, і до вітру не ходить, останній тиждень  набрала широкої популярності. Але, на відміну від вересня 2014 року, коли громадянина Корбана нагороджено державним орденом за мужність третього ступеню, теперішня популярність - не така вже приємна.  Його заарештовують, звинувачують та оприлюднюють у якості доказів протиправної діяльності відеозаписи минулих років, які були в наявності ще з 2006 року,  але «незрозуміло» чому не використовувались. 

Можна поставити вподобайку хлопцям з групи захвату, які професійно виконують свою справу при обшуках та затриманнях присутніх на цих кадрах, але на цьому мабуть все. Я, звісно, впевнений в тому що, викоріняти криміналітет  потрібно -  це вірно, без цього ніякого руху вперед для нашої держави не буде, але ось такі показові викриття, які стали можливими з деяких вагомих міркувань – це зовсім не схоже на тотальну та справжню боротьбу з корупціонерами, економічними злодіями та іншими кримінальними особистостями. Дуже зручна політика – коли ти потрібен – отримай орден, коли не потрібен – йди на нари. Яким місцем потрібно приймати рішення про державну нагороду у 2014 році, коли є докази кримінальної діяльності у 2006 році? Де тут розум? Присутнє ще одне гидке відчуття, від того, що нас з вами вважають за повних баранів та дегенератів, надаючи нам до уваги цю театральну постанову -  яку нам демонструють щоденно «незалежні» ЗМІ. Щодо самих фігурантів справи «Корбана»:  як на мене - туди йому й дорога, але не йому одному не гірших кандидатів на нари - по всій країні повно, а якщо взяти та розглянути представників нашої сучасної політичної еліти – тоді, мабуть, і гадати не потрібно, бери всіх разом помилки не буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Коломойский,Порошенко,Корбан новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.