Що робити, коли обіцянки не виконують?

04 листопада 2015, 15:07
Власник сторінки
0
163
Що робити, коли обіцянки не виконують?

Це питання з розділу одвічних, однак, деякий досвід у українського народу вже придбано у цьому розрізі.

Це питання з розділу одвічних, однак, деякий досвід у українського народу вже придбано у цьому розрізі.

Ми з вами вже були свідками, а дехто навіть, приймав безпосередню участь у масових акціях протесту проти діючої влади у 2004 та у 2013-2014 роках. Однак, на превеликий жаль, окрім тимчасового задоволення від своєї участі у життєво важливих державних питаннях - нічого більшого у позитивному сенсі ми так і не отримали. Лише обіцянки, сподівання, та нові обіцянки  - більш нічого.

Саме тому, зараз в країні вкрай важка ситуація. Можливо, хтось скаже, що ситуація в Україні завжди була важкою та неоднозначною і звісно в цьому немає ніякої помилки, однак, якщо порівняти складнощі п’ятирічної давнини з сьогоденням, то можна зробити висновок, що тоді все буле набагато краще, а можливо навіть добре. Якщо у подальшому буде зберігатися такі самі тенденції к поступовому, а інколи (останній рік) і різкими змінами у соціальній, політичній та економічній сфері держави, тоді можна констатувати ще більш темні часи у найближчому майбутньому для громадян.

А що ж відбувається зараз? Майже ніяких відмінностей у діях теперішньої влади від попередніх кількох, а може навіть всіх владних команд - немає. Тобто, всі вони займаються одними й тими ж самими справами – вигадують та приймають закони, які дають змогу на державному рівні набивати свої кишені за рахунок звичайних людей, використовують державні структури для досягнення власних політичних потреб, руками представників «закону» прибирають із  свого шляху політичних та ділових конкурентів та просто незручних людей.

Спочатку змінили Кучму на Ющенка тобто, погляд у два боки (Європу та Росію) на погляд у одному європейському напрямку, – що отримали? Нічого (звісно окрім команди пана Ющенка, яка встигла нажитися) далі ситуація не змінюється все йде по тій самій схемі.  Нічого нового немає і не було і саме погане, що навіть очікувати якихось добрих новин у цьому напрямку немає звідки.

Сьогодні відбувається теж саме. Під патріотичними гаслами до влади прийшли знов таки крадії та хабарники, що знов таки викликало хвилю обурення, та люди знов вийшли на маленький майданчик – фінансовий. Де збираються привернути увагу теперішньої влади до себе. Однак, цими вимушеними діями і сьогодні  хочуть скористуватися у свою користь. Зараз я кажу про затримання жительки Одеси, яку затримано у столиці із зброєю в салоні її автомобіля. До якої власниця автівки не має ніякого відношення (з її слів).

Як на мене то таке співпадіння дуже схоже на постачання зброї у місце скопичення людей, зараз таку провокацію найуспішніше можна було б вчинити саме з активістами фінансового майдану, чи-то за їх допомогою чи проти них. Але саме головне досягнути мету, яка імовірно полягає у черговій зміні діючої влади. Якщо звернути увагу на місто відкіля з’явилася дівчинка зі зброєю у автомобілі  - то  з’являються здогадки про  те, кому від такої ситуації буде користь. Дуже схоже на те, що громадянин Грузії та почесний українець, губернатор Одещини, («випадково» того самого регіону звідки прибула зброя) від такого сценарію отримає чималі бонуси, а можливо саме це (повалення діючої влади) і є головною метою пана Міхо. Можливо, і для нас ця влада не потрібна , але чи потрібна та корисна для нас з вами така заміна команди Порошенко на команду Саакашвілі? Як на мене зовсім не корисна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Саакашвили,майдан,финансы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.