НАШІ ЦІННОСТІ – ХРИСТИЯНСЬКО-ДЕМОКРАТИЧНІ Част. 3

21 жовтня 2015, 17:19
Власник сторінки
Народний депутат України
0
74

Вивчивши історію питання (традиції, розроблені нашими предками) про цінності, характерних для України, важливо звернути увагу і на ситуацію, яка склалася сьогодні.


Наступне питання, яке я ставлю на підтвердження того, що Наші цінності - християнсько-демократичні - Що ми маємо сьогодні?

В сучасній України згідно статті 3 Конституції визначено, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю. Ця мета цілком відповідає гуманістичним ідеалам сучасних розвинутих демократичних держав, але сьогодні як і два десятиліття тому, коли ця мета була визначена, ми так само далеко від її реалізації.

На наше переконання, головною причиною такого стану є неналежне використання саме християнських надбань наших предків.

Крайня радикалізація і жорстка комерціалізація нашого суспільства свідчать, що значною мірою втрачені у ХХ столітті духовні основи нашого народу досі не відновилися, а християнські цінності повертаються більше за формою, ніж за їх справжнім глибинним змістом.

В результаті суспільство живе в умовах «розрідженого духовного простору», проголошуючи формальне правило – «ми підтримуємо все хороше і виступаємо проти всього поганого». Детально це питання розглянуто у нашій публікації «Партії мають стати ідеологічними провідниками розбудови України».  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Україна,цінності,система цінностей
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.