Віче біля стели і гучний Марш Героїв на Покрова (ФОТО та ВІДЕО)

15 жовтня 2015, 14:10
Власник сторінки
0
231
Віче біля стели і гучний Марш Героїв на Покрова (ФОТО та ВІДЕО)
Еволюція українського війська,- козак, повстанець, та воїн АТО.

Харківські патріотичні сили відзначили день захисника вітчизни і день козацтва.

Близькість до кордону країни агресора, і як наслідок підвищена загроза провокацій і терактів змусила харківських правоохоронців спільно з організаторами заходу прийняти безпрецедентні заходи безпеки ще з самого ранку. Кінологи з собаками і сапери ретельно перевірили буквально кожен сантиметр вулиці Сумська, по якій повинен був пройти марш героїв. Ближче до вечора були перекриті відразу чотири станції метро, ​​а уздовж маршруту проходження людей поліцейські стояли буквально через кожні двадцять кроків... І це уздовж декількох кілометрів центральної вулиці міста.

Мітинг перед маршем героїв почався біля стели «Слава Україні», близько шостої вечора, куди крім представників усіх патріотичних організацій міста прийшло безліч простих городян. Почесними гостями заходу стали бійці 92 бригади, що принесли на мітинг прапор, який було в руках бійців, що останніми відступали з Іловайського котла.

Після хвилини мовчання, і виступів учасників антитерористичної операції, які висловили, зокрема, подяку волонтерам, без яких української армії та добровольчого руху просто б не існувало, патріотичні організації, на чолі з цивільним корпусом АЗОВ і бійцями «Східного корпусу» почали рух по Сумській від площі Конституції до площі Свободи.

Під час проходу маршу по центру міста, гучно звучало безліч патріотичних закликів. Не залишився обділеним увагою і президент сусідньої північної країни. Причому, у виконанні азовців відомий хіт харківських ультрас набув безліч досить образливих доповнень...

Закінчився марш біля постаменту, де колись стояв пам'ятник Леніну, виступом народного депутата України, лідера азовського руху, Андрія Білецького та приголомшливим фаєршоу.

Наскільки видовищно пройшов захід можна побачити в фотоальбомах і на відео…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харків,Марш УПА,Україна,батальон Азов,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.