Адаптаційний центр цивільного корпусу Азов у Харкові. (ФОТО ТА ВІДЕО)

06 вересня 2015, 17:53
Власник сторінки
0
155
Адаптаційний центр цивільного корпусу Азов у Харкові. (ФОТО ТА ВІДЕО)
Фото блогу darkhunterua.wordpress.com

Не так важко виграти війну, як важко повернуться з неї, - такий загальний зміст статей, що все частіше з'являються на просторах українського сегменту інтернету.

Окрім серйозних проблем з психологічною адаптацією, воїни, які повернулися із зони АТО нерідко відчувають і масу юридичних проблем з бюрократичною системою. Особливо важко доводиться тим захисникам України, чий будинок залишився там ... У зоні ведення військових дій.

Сьогодні вже не для кого не секрет, що часто-густо, замість уваги і турботи з боку держави, люди, які захищали існування України на сході, отримують від влади лише чисто формальний підхід до своїх проблем. Просто уявіть собі на наодинці з української бюрократичною системою людину, яка довгий час воювала з терористами...

Для психологічної та юридичної допомоги захисникам України, які повернулися із зони проведення АТО, цивільний корпус АЗОВ створив спеціальний адаптаційний центр. Початок проекту було покладено ще не за довго до презентації цивільного корпусу Азов у ​​Харкові, і сьогодні проект практично реалізований. У стінах центру бійцям прийдуть на допомогу як досвідчені психологи, що використовують унікальні програми адаптації до мирного життя після знаходження в зоні військових дій, так і професійні юристи, які мають гідні навички спілкування з чиновницьким апаратом.

Адаптаційний центр буквально створений таким чином, щоб кожен приходячи в нього відчував себе як вдома. Будівля центру впритул примикає до храму, і буквально утопає у квітах і оранжереях, створюючи атмосферу спокою і затишку. Тому кращого місця для проходження адаптації, у Харкові, напевно не варто й шукати. Бійці, яким необхідна допомога можуть звернеться у центр за телефонами:

+38 0631117977 та +380983639006

Подробиці про адаптаційний центр можна побачити на фото та у відеосюжеті: 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харків,Україна,батальон Азов,реабілітація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.