ПІДПРИЄМЦІ - ЗА КОНСТИТУЦІЙНІ ПРАВА !

29 серпня 2015, 00:06
Власник сторінки
Економіст
0
101
ПІДПРИЄМЦІ - ЗА  КОНСТИТУЦІЙНІ  ПРАВА !
Повідомлення

Акція під ВРУ 31.08.2015 о 9.00

Шановні колеги - підприємці!
Всеукраїнська громадська організація "Союз захисту підприємництва" закликає Вас спільно провести 31 серпня 2015 року о 9.00 під Верховною Радою України акцію "Підприємці - за Конституційні права!" 
Вважаємо, що бізнес не має права мовчазно спостерігати за процесом наруги над головним документом країни. Українське законодавство вже давно нагадує повію, яка слугує політичним забаганкам владарів і дозволити зараз, під час війни, спотворити Конституцію - це погодити знищення держави. Конституція гарантує бізнесу право на підприємницьку діяльність, нею закріплене право власності і цей документ "остання інстанція" у нашому захисті.
Просимо всіх підтримати ініциативу і виступити єдиним загалом на захист Конституції, на захист прав і свобод кожного з нас!
Конституція - це ми!

Голова ВГО "Союз захисту підприємництва"                                 Сергій ДОРОТИЧ
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Конституция,бизнес,протест,акция,Президент Украины,Україна,Президент України,бізнес,акція,Конституція,підприємці,мітинг підприємців,акція протесту,захист підприємців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.