Пікет консульства Росії у Харкові на підтримку Сенцова та Кольченко Фото +Відео

27 серпня 2015, 03:53
Власник сторінки
0
67
Пікет консульства Росії у Харкові на підтримку Сенцова та Кольченко Фото +Відео
Фото DARKHUNTER: https://www.facebook.com/thedarkhunterua

У Харкові відбувся пікет консульства Росії на підтримку засуджених судом РФ українського режисера Олега Сенцова та активіста Олександра Кольченко.

Активісти багатьох громадських організацій, колеги Сенцова по цеху, - медійники та дизайнери, художники і музиканти, безліч звичайних не байдужих городян прийшли у середу ввечері під консульство Росії у Харкові, щоб висловити своє невдоволення безпрецедентним вироком Російського суду.Багато демонстрантів тримали в руках відверто демотивуючі плакати, що висловлювали їхні ставлення як до судової системи в Росії, так і до сьогоднішньої російської держави у цілому.
Багато хто з присутніх громадян ставили одне і те ж питання: «Невже в Росії не залишилося людей, що мають почуття совісті і сорому?» - відповіддю на яке були наглухо закриті віконниці консульства.

«Велике зрада починається з маленького боягузтва» 
- Олег Сенцов, український кінорежисер, сценарист і письменник.

Це важливо!
У ході мітингу активісти євромайдану нагадали городянам, що найбільш важливими для політичних ув'язнених є підтримуючі їх листи, але також звернули увагу, на те, що, в таких посланнях, зі зрозумілих причин, не варто писати, будь-що, що може провокувати Російську цензуру... Якщо можете - вкладайте в лист конверт з марками, - так в'язень зможе відповісти Вам, і написати кому-небудь ще.
Всупереч очікуванням щільного міліцейського кордону, люди, що зібралися на пікет не робили якихось агресивних дій проти будівлі консульства, і розійшлися, простоявши під консульством трохи більше години.
Подробиці події можна побачити у відеосюжеті та на фото…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Харьков,Харьковская область,пикет,консульство,Сенцов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.