Черговий «Відкритий університет» на площі Свободи у Харкові (Фото + Відео)

09 серпня 2015, 05:36
Власник сторінки
0
85
Черговий «Відкритий університет» на площі Свободи у Харкові (Фото + Відео)
Фото: Darkhunter: https://www.facebook.com/pages/Dark-hunter/973676832665494

На площі Свободи в Харкові пройшов черговий «відкритий університет» організований «Громадською вартою» та Східнім Корпусом »

Городяни та гості міста могли взяти участь у плетінні маскувальної сітки для ЗСУ, спробувати себе в ножовому бою, різних спарингах, метанні ножа. Навчиться різним прийомам тактики, потримати в руках зброю, з яким бійці «східного корпусу» захищали Україну від терористів, побачити зовні і зсередини БТР та БРДМ.

Під кінець «відкритого університету» благодійний фонд «Ковчег« Милосердя», провів свою акцію присвячену всесвітньому дню собак і кішок. Активісти привезли на площу з десяток кішок і собак, тут же стали об'єктом пильної уваги грають на площі дітей, щоб учасники проходять на площі заходів могли вибрати собі чотирилапого друга.

Як це було, давиться у відео:  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Харьков,Харків,Україна,громадська активність,громадська організація,схід,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.