Марш добровольців на честь князя Святослава Хороброго.

07 липня 2015, 16:54
Власник сторінки
0
118
Марш добровольців на честь князя Святослава Хороброго.

Відео Правого Сектора, з маршу добровольців, що розповідає незручну для влади правду про думку про неї людей на вулицях Києва! "Поки наші брати гинуть на полі бою... Влада домовляється з ворогом!"

3 липня 2015 у Києві пройшов марш добровольців на честь князя Святослава Хороброго, в якому взяли участь кілька тисяч людей, в основному бійці добровольчих батальйонів ДУКу, "Айдара", "Донбасу" та інших, хоча були представники ЗСУ і, навіть, формувань під егідою МВС. Зробивши коло по урядовому кварталу, добровольці зібралися біла стдіону "Динамо", де провели мітинг, виголосивши свої вимоги до влади, які були оформлені в резолюцію.
Під кінець мітингу біля стадіону знову запалали шини, як нагадування владі, що сьогодні контроль зі сторони громадянського суспільства не дасть грабувати країну безкарно.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.