УЗАКОНЕНА СПЕКУЛЯЦІЯ - ПОЗИЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА ДО ПОСТРАЖДАЛОГО НАСЕЛЕННЯ?

30 червня 2015, 14:09
Власник сторінки
общественный деятель
0
102
УЗАКОНЕНА СПЕКУЛЯЦІЯ  - ПОЗИЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА ДО ПОСТРАЖДАЛОГО НАСЕЛЕННЯ?

Узаконена спекуляція

УЗАКОНЕНА СПЕКУЛЯЦІЯ НА ТЛІ ОБВАЛЬНОГО ДОЛАРА - ПОЗИЦІЯ ПРЕЗИДЕНТА ДО ПОСТРАЖДАЛОГО НАСЕЛЕННЯ

 

Вже півроку минуло з моменту призначення нового голови Національного банку. Пів року митарств, падінь, лжепідйома і довгоочікуваної хиткою ремісії на валютному ринку України.

Що це? Некомпетентність, безладність, а швидше за все байдужість від скоєного над багатостраждальним населенням.  Ситуація одним словом патова, - «Либонь крива кудись виведе»! Хто винен, хто поніс покарання за експерименти над людьми, - питання проте наріжні!

І начебто механізм захисту від такого роду катаклізмів існує. А існує той самий механізм в особі Антимонопольного комітету України (АМК), адекватно реагуючого і навіть напрочуд караючого, але не боляче! Випустив зовсім недавно свої «кігті» на нібито захист населення від спекулянтів, що не розрізняють в упор коливання курсу від 8 до 16 - 23 - 45 грн за 1 $, а потім більш менш стабілізуючогося курсу 23грн за 1 $. А ціни то залишилися ті ж, що були  при курсі 45 грн за 1 $! І заходи АМК ніби як прийняв суворі, але по-видимому не такі ефективні як необхідно. Як тут не згадати, що без АМК можна поставити на місце спекулянтів і ціни стабілізувати за допомогою інтервенцій. На жаль. Немає зараз можливості зробити навіть мізерну інтервенцію. У казні порожньо, вітер завиває.  А спекулянти, вони виявляється якраз з тих, хто на кнопки тисне. Так що ж, проти себе тиснути? Ніззя! Це як гілку спиляти на якій сидиш! А ми з вами можемо запитати: А як же конституційне розмежування політики і бізнесу? А тут шановні, вже є прецедент. Та ще на якому рівні прецедент!  І вибори як на зло на горизонті замаячили. Зовсім недоречно! А горезвісний АМК вже з оновленим керівництвом взагалі завмер в позиції літери «зю». Ні туди, ні сюди. Чи то вичікує, чи то квота не того рівня можливостей, не дозволяє видно. Чи то відпрацьовує пайовий внесок у вигляді мовчання від її величності спекуляції.

І куди ж нам сірим податися? Одна надія, - на «царя-батюшку»! Що ж «цар –Президент»? Де він? Як він? І чи може він щось взагалі? Таке відчуття, що Їх величність просто забув, як натхнені їм люди віддавали свої голоси, вірили і сподівалися на хоч якісь популярні заходи або методи - реформування держави. А то пане Президенте від непопулярних апріорі заходів вже животи зводить!

Ау! Пане Президенте! Згадайте про нас будь ласка! Відпочиньте від «більш важливих справ» і спрямуйте свій погляд на «менш важливі справи» (Ви ж давали присягу) - благополуччя власного народу! Таке відчуття, що наш батюшка-цар сам знаходиться під чиїмось впливом? Або огрубів, а очі його зашорені темними окулярами байдужості?

Шановний Петро Олексійович! Поставте хоч одного чиновника внеквотного (Саакашвілі не в рахунок), а раптом це і буде вихід з патового становища?!

А ми, громадяни багатостраждальної і постійно обдурюваній владою України продовжуємо сподіватися. Думаєте на Вас Петро Олексійович? Ніяк ні!

Одна надія - на Бога і себе ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: внутренняя политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.