Цей склад парламенту має зробити крок уперед у розбудові демократії в Україні

01 грудня 2014, 16:24
Власник сторінки
Народний депутат України
0
27

Перед новою владою сьогодні стоять виклики на перевірку її демократичності. Вони мають врахувати помилки парламентів попередніх скликань і не допускати їх.

Юрій Мірошниченко: Цей склад парламенту має зробити крок уперед у розбудові демократії в Україні

 

Юрій Мірошниченко зазначив, що початок роботи нового парламенту дає надію на «обережний оптимізм» і на покращення ситуації в нашій державі.

«Сподіваюся, що цей склад парламенту зробить крок уперед у розбудові демократії в Україні», – такі враження щодо роботи нового складу Верховної Ради України висловив народний депутат Юрій Мірошниченко в ефірі Hromadske.Tv.

При цьому, парламентарій відзначив, що навіть під час першого засідання вже були порушення та не всі процедури були дотримані.

«Ми не голосували таємно за обрання спікера, як мали би голосувати. Не могли поставити запитання кандидату на посаду прем’єр-міністра і ми не почули звіту уряду, який склав свої повноваження», – додає Юрій Мірошниченко.

«Перед новою владою сьогодні стоять виклики на перевірку її демократичності. Вони мають врахувати помилки парламентів попередніх скликань і не допускати їх. Час покаже – чи зможе влада та опозиція працювати як одна команда у вирішенні проблемних питань громадян», – звертає увагу народний депутат.

Юрій Мірошниченко також відзначив, що влада не має гальмувати  законодавчі ініціативи опозиційних сил, якщо вони спрямовані на благо народу.

«Місія опозиції якраз і полягає у тому, аби усунути ті недоліки, які існують у діях влади і запропонувати альтернативні рішення, які допоможуть у вирішенні наявних проблем, та можуть бути ухваленими в якості законів»,– підсумував Юрій Мірошниченко. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,коалиция,мир,Верховная Рада,опозиція,Юрий Мирошниченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.