Влада повинна повернути довіру людей

24 листопада 2014, 17:28
Власник сторінки
Народний депутат України
0
222

Влада має повернути довіру людей та, нарешті, реалізувати ті реформи, про які всі говорять вже більше 20 років

«Рік тому люди вийшли на Майдан із надією на краще майбутнє, на європейську інтеграцію. Відсутність прозорості у прийнятті владних рішень та відсутність діалогу між владою та народом спричинили радикалізацію ситуації та кризу, в якій зараз знаходиться наша держава. Влада має повернути довіру людей та, нарешті, реалізувати ті реформи, про які всі говорять вже більше 20 років», – про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат України Юрій Мірошниченко.

Парламентарій наголосив, що влада має завершити слідство по «розгону Майдану» та покарати безпосередньо винних, а не вішати ярлики на всіх, хто раніше був при владі. «Опозиційному блоку буде складно працювати та виконувати свою місію опозиції, якщо люди вважатимуть всіх представників колишньої влади причетними до вчинених злочинів. Приналежність до тієї чи іншої політичної сили – не є ознакою порядності політика», – уточнив Юрій Мірошниченко.

 «Хоча ми декларуємо сучасні європейські цінності, їх ще немає. Можливо, у нас ще не той рівень політичної культури. Люди сьогодні опинилися у відчаї. Вони не довіряють владі. Необхідно повертати цю довіру. Ми маємо шукати шляхи цивілізаційного донесення своєї думки» , – зазначив народний депутат.

Юрій Мірошниченко зауважив, що робота влади має бути спрямована на ефективне вирішення наявних проблемних питань, а опозиція, в свою чергу, має створити опозиційний уряд і виконувати іншу важливу функцію – контролювати роботу влади та пропонувати альтернативні варіанти рішень.

Також, за словами парламентарія, нова парламентська коаліція має відійти від декларативних заяв та почати реальну роботу по відновленню економіки та соціальному захисту громадян України, створити нормальні умови для ведення бізнесу та надати людям необхідні гарантії, відмінити пенсійну реформу, провести оновлення влади, а не механічну люстрацію, відновити діалог з населенням та повернути довіру людей.

Юрій Мірошниченко підкреслив і ще раз наголосив, що головне завдання, яке стоїть перед новим Парламентом – зберегти Україну єдиною, закінчити війну, повернути мир та злагоду до східних регіонів.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Украина-ЕС,майдан,мир,політика в Україні,Мірошниченко,Юрий Мирошниченко,Евромайдан,Разгон Евромайдана,годовщина Евромайдана
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.