У рамках Всесвітнього Тижня грудного вигодовування в Києві відбулася акція

05 серпня 2014, 00:57
Власник сторінки
Business Partner Lavska Story PR agency, PR expert
0
229
У рамках Всесвітнього Тижня грудного вигодовування в Києві відбулася акція

3 серпня в 11-30 в Національному заповіднику «Софія Київська», вул. Володимирська, 24, відбулася прес-конференція,

3 серпня в 11-30 в Національному заповіднику «Софія Київська», вул. Володимирська, 24, відбулася прес-конференція, в якій взяли участь генеральний директор Національного заповідника «Софія Київська» Олена Сердюк, медичний експерт дитячого фонду ЮНІСЕФ Катерина Булавінова, керівник організації «Група підтримки грудного вигодовування «Молочні ріки» Ксенія Соловей, керівник регіонального методичного організаційного моніторингового центру МОЗ Олена Коляда, завідуюча методичним моніторинговим центром ОХМАДИТ м. Києва Лідія Романенко, національний експерт з грудного вигодовування, співробітник моніторингового центру з впровадження розширеної ініціативи ВООЗ \ ЮНІСЕФ «Лікарня, доброзичлива до дитини» Наталія Муравйова та організатор проекту Фолк Юкрейн Ігор Добруцький.


На прес-конференції розглядалися актуальні питання соціального значення:
- Наскільки важливе проведення подібних заходів, присвячених популяризації грудного вигодовування.
- Від грудного вигодовування до вакцинації - всі «за» і «проти».
- Стратегічне участь у просвітницькій роботі та плани на майбутнє «Софії Київської».
- Презентація кімнати «Мама і дитина», (даний проект спрямований на популяризацію грудного вигодовування і сьогодні є єдиним в Україні).
- Відкриття Резиденції Святого Миколая в «Софії Київській».


В Україні Тиждень грудного вигодовування проводиться щорічно з 2001 року за відповідним рішенням Координаційної Ради Міністерства охорони здоров'я України.
Організатором і координатором київської акції на підтримку грудного вигодовування виступить об'єднання громадян «Група підтримки грудного вигодовування« Молочні ріки ».

В рамках київської акції пройшли різноманітні заходи - лекції, презентаційні майстер-класи, ярмарок, семінари та розваги-конкурси для дітей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Киев,праздники,София киевская,грудное вскармливание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.