У Вінницькій області оголосили дні жалоби

28 липня 2014, 15:06
Власник сторінки
журналист
0
147
У Вінницькій області оголосили дні жалоби

29 та 30 липня у Вінницькій області оголосили днями жалоби у зв’язку із загибеллю чотирьох учасників АТО із Вінницької області.

Четверо прикордонників з Могилів-Подільського прикордонного загону загинули в боях у зоні АТО.  У Вінницькій області – дні жалоби. Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник.

Під час виконання бойового завдання загинули: прапорщик Блажко Володимир Олексійович, старший лейтенант Дзюбелюк Олександр Миколайович, старший солдат Дмитренко Павло Петрович, старший сержант Соколовський Віктор Іванович.

Вони трагічно загинули 27 липня внаслідок масованого артилерійського обстрілу прикордонного пункту «Довжанський» на кордоні з Російською Федерацією. 

 

«Висловлюю глибокі співчуття сім'ям загиблих. Моє серце з вами. У ці важкі хвилини прийміть слова смутку і жалю у зв’язку з непоправною втратою. Вічна пам`ять полеглим за волю свого народу!», – висловив співчуття рідним та близьким загиблих голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник.

 

«Ще один трагічний день. У зв'язку з загибеллю 27 липня військовослужбовців Могилів-Подільського прикордонного загону Державної прикордонної служби України жителів Вінницької області, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, брали участь в АТО: оголосити 29 та 30 липня 2014 року днями жалоби на території Вінницької області», -  повідомив к соцмережі Анатолій Олійник.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Вінницька область,Вінниця,голова Вінницької ОДА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.