Чому «Укрпошта» безкоштовно агітувала за Тимошенко

28 липня 2014, 12:32
Власник сторінки
0
105
Чому «Укрпошта» безкоштовно агітувала за Тимошенко

Суму збитків, нанесених підприємству, оцінюють приблизно в 16 мільйонів гривень.

Як стало відомо з джерел у трудовому колективі «Укрпошти», новий керівник УДППЗ "Укрпошта" Михайло Паньків та комерційний директор підприємства, колишній начальник львівських поштарів Василь Веселий вирішили під час президентської кампанії допомогти Тимошенко.

 

За неперевіреною інформацією, горе-менеджери вирішили продемонструвати свою лояльність Юлії Тимошенко. Вони вкинули у поштові скриньки більш ніж 7 мільйонів неоплачених адресних агітаційних листів на суму більш ніж 16 мільйонів гривень.

 

До речі, згідно із офіційним фінансовим звітом поштові витрати виборчої кампанії Ю. Тимошенко склали всього лише 1,2 млн грн.

 

В результаті цієї оборудки Паньків і Веселий розраховували і далі годуватися за рахунок державного підприємства, відкривати «віконця Міст-Експрес» (фірма, де працював Михайло Паньків ТОП-менеджером. «Міст-Експрес» - один з головних конкурентів «Укрпошти») у відділеннях «Укрпошти», передати окремі маршрути в аутсорсинг «Міст Експресу» (не вічно ж їм контрабанду возити?).

 

Схема проста: корпоративним клієнтам пропонується суттєва знижка (близько 20%) на послуги з пересилання кореспонденції з умовою переукладання договорів зі службою доставки «Міст Експрес», конкурентом «Укрпошти». Тож, гроші йдуть в «Міст Експрес», а роботу виконує держпідприємство за казенні кошти.

 

Адже компанія «Міст Експрес» не пристосована здійснювати доставку й обробку великих обсягів письмової кореспонденції. Хитруни беруть гроші собі та завозять кореспонденцію переманюваних клієнтів "Укрпошти" в мережу тієї ж «Укрпошти» через львівську дирекцію підприємства, минаючи всі офіційні процедури обліку та контролю, без повної оплати послуг державного оператора поштового зв'язку. Так само завезли і агітаційну продукцію.

 

«Укрпошта» несе збитки. А у поштарів падає зарплата, готуються скорочення.

 

Росте вартість передплати періодичних видань. Газети і журнали стають не по кишені багатьом українцям.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: корупция,Укрпошта,гроші,грошові кошти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.