Поштарів пускають «під ніж»

23 липня 2014, 05:27
Власник сторінки
0
406
Поштарів пускають «під ніж»
Працівників "Укрпошти" скорочують

Державне підприємство «Укрпошта» готують до банкрутства. І сотні працівників звільняють.

Державні підприємства й досі залишаються розсадником корупції та ласим шматком для нечистих на руку посадовців. Такі підприємства і є тією «годівницею», до якої прилипають і хлепчуть за дві щоки казнокради. Не виключення і «Укрпошта». Зараз підприємство активно готують до банкрутства.

Після цього з’явиться якийсь добродій і купить підприємство за безцінь, звичайно, з метою «порятунку».

В такий спосіб хочуть «врятувати» державного монополіста «Укрпошту». «Порятунок» прикривають модним словом «реформа». І завжди першим кроком, що свідчить про підготовку до банкрутства є звільнення працівників.  

Останнє рішення, яке дивує своїм цинізмом стосується скорочення у цьому році 7253 працівників. Цей крок подається як «реформування оплати праці для зростання заробітної плати, як засобу посилення мотивації персоналу до високопродуктивної, якісної роботи та поліпшення соціального статусу працівників» Щоправда, самі працівники зовсім не відчувають цього «поліпшення соціального статусу».

І ось наказ про скорочення лише в одній дирекції “Укрпошти».Київській міській. Там одним розчерком пера скорочують чверть сотні працівників. Ясно, що ні про які «соціальні гарантії» при цьому не дбають.

Ось що пишуть працівники Київської міськдирекції «Укрпошти» у соцмережах про свавілля керівництва.

«Логічне продовження епопеї з висмикуванням клієнтів КМД, знайшло своє відображення в наказі на скорочення 65 осіб КМД. Особливо радує обґрунтування скорочення «падіння обсягів». Треба було уточнити в наказі причина. Спритні руки МІСТ ЕКСПРЕС, забрали нашу роботу, всіх під ніж...»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Укрпошта,умови праці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.