На Вінниччині готуються до третьої хвилі мобілізації

23 липня 2014, 12:36
Власник сторінки
журналист
0
123
На Вінниччині готуються до третьої хвилі мобілізації
Анатолій Олійник

Про це повідомив голова Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник під час сесії Вінницької обласної ради.

Анатолій Олійник повідомив, що область працює над уточненням мобілізаційних планів та стоїть на порозі третього етапу мобілізації до Збройних Сил України.

В області створюються територіальні підрозділи охорони. Кожен район матиме власну роту охорони. 

«Сьогодні вже є нормативні документи по організації територіальної охорони і оборони. У кожному районі вже є командир роти охорони, який входить до штабу військкомату, і кожен голова райдержадміністрації зобов’язаний забезпечити всі необхідні умови для проведення навчання таких формувань», - повідомив Анатолій Олійник.

Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 1595-VII «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію». Закон набрав чинність з дня його опублікування.

Це вже третя часткова мобілізація, яку оголосила українська влада з початку весни. Однак, на думку експертів, торкнеться вона далеко не всіх - «на передову» поїдуть лише військові фахівці, а пересічних громадян закон може зовсім не торкнутися. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Губернатор,охрана,Вінницька область,Вінниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.