Бійців АТО з Вінниччини звільнятимуть від кредитних відсотків

11 липня 2014, 09:12
Власник сторінки
журналист
0
53
Бійців АТО з Вінниччини звільнятимуть від кредитних відсотків
Анатолій Олійник перевіряє на міцність пластини бронежилетів

Голова Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник вирішував з банкірами питання звільнення всіх вінничан-бійців в зоні АТО від кредитних боргів та сплати відсотків по кредитах

Анатолій Олійник вважає, що питання допомоги вінничанам, що воюють за цілісність України на Сході має надходити від усіх. Про це він говорив в облраді, з пресою, з банкірами.

«Був важкий, але продуктивний день. Відбулась президія обласної ради, нарада з журналістами районних комунальних ЗМІ та зустріч з банкірами Вінниччини», написав Анатолій Олійник на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Про головне питання зустрічі Олійник написав так:

«З керівниками банківських установ (близько 60 представників різних банків) обмінялись думками, щодо підтримки наших бійців, учасників АТО. Проговорили механізми звільнення бійців від сплати кредитних відсотків, поставили це до відома присутнім на зустрічі представникам МВС та військомату. Домовились про напрацювання спільної стратегії по залученню інвестицій в економіку області, прийняли рішення створити «Експертну раду» при ОДА, з представників державних і комерційних банків. Всі керівники банків були офіційно запрошені на інвестиційний форум, який відбудеться 21 серпня у м. Вінниця», - повідомив голова ОДА.

Він також зазначив, що безпорядки на Донеччині і Луганщині продовжують нести горе в родини мешканців Вінниччини.

«Але все це перекреслила трагічна звістка, про загибель Віктора Саванчука 1993 р.н., мого земляка з Томашпільського району. 21 рік, ще жити і жити… Поховання відбудеться в суботу. Вічна пам'ять Герою України», - написав Анатолій Олійник.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Губернатор,Вінницька область,бронежилет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.