Інформація про «браковані» бронежилети , виявилася фейком

09 липня 2014, 10:59
Власник сторінки
журналист
0
57

Вінницькі «броники», про які говорили, що браковані, виявилися цілком придатними.

Поставлено крапку в інсинуаціях щодо того, що з Вінницької області в зону антитерористичної операції надійшли некондиційні бронежилети.

Про це повідомила група «Громада Вінниччини» у мережі Facebook.

Ось що повідомляється на сторінці групи.

«Жирна крапка з фейковими вкидами, про погані бронежилети, від «Домбровського» та обласної влади, з незрозуміло де зібраними фото та фейковими персонажами, які їх поширюють. Вінницькі хлопці на Сході на прохання наших місцевих активістів на камери відстріляли бронежилети навіть з СВД, рівень захисту броніків на СВД навіть не розрахований, але витримав й це випробування…»

І на додачу до вищезазначеного у мережі викладено відео відстрілу бронежилетів.

Отже, у сухому підсумку: «хтось» намагався скомпрометувати людей, що відправили бронежилети нашим бійцям на Схід. В це намагалися втягнути і наших військових. Але це не вдалося виконавцям і організаторам фейку.

Продемонструвавши невідомо де зроблене фото з пластиною, пробитою кулями, автори «дези» сподівалися, що напевне, таким чином, їм вдасться посварити вінничан з бійцями на Сході. Не вийшло. Бійці самі перевірили «броники». І як видно, стріляли для тестування з снайперської гвинтівки СВД. І бронежилети витримали кулі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Вінницька область,бронежилет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.