Не чекаючи вказівок «з гори» Вінничина почала допомагати мешканцям Сходу України

07 липня 2014, 11:00
Власник сторінки
журналист
0
29

Про це голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник повідомив о 6 годині ранку в Facebook.

Не чекаючи вказівок «з гори» Вінничина почала допомагати мешканцям Сходу України.

Машину питної води, дві машини продуктів і автомобіль з продуктами і товарами для дітей і людей похилого віку: медикаменти, дитяче харчування, засоби гігієни та інші необхідні речі.

«Саме в цей переломний момент для країни, ми хочемо обняти наших братів, продемонструвати єдність країни і підставити плече Президенту. Звертаюся до керівництва інших областей підтримати Схід країни і забезпечити всім необхідним наших співвітчизників.

Вчора ввечері на нараді з керівниками будівельних організацій та відповідними департаментами ОДА, виробили план пропозицій, для допомоги жителям Слов'янська з відновлення життєво важливих об'єктів міста. Фура продуктів вінницьким бійцям планово - за графіком, сьогодні», пише у мережі Facebook голова Вінницької ОДА Анатолій Олійник.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Губернатор,Олійник,Вінницька область,вінниччина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.