Вінницький губернатор «порадував» районних чиновників контрольними візитами

03 липня 2014, 10:03
Власник сторінки
журналист
0
21
Вінницький губернатор  «порадував» районних чиновників контрольними візитами
"Контрольне" попередження Олійника

Голова Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник буде звільняти чиновників на місцях, якщо на них скаржитимуться люди Про це він повідомив з самого ранку.

Дізнатися, задоволені чи ні люди районними керівниками Анатолій Оліцник вирішив особисто. Під час контрольних візитів, які він анонсував на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Незважаючи на складну ситуацію в країні, органи влади повинні працювати за максимально напруженим графіком. Прості люди мають відновити довіру до влади, побачити, що чиновники та посадовці працюють не на себе, а на громаду. Тому анонсую низку контрольних виїздів до районів області», - повідомив голова Вінницької ОДА.

До речі, цей пост у соцмережі з’явився 3 липня о 5.22 ранку. 

Анатолій Олійник попередив керівництво районів:

«Керівництво попереджати не буду, натомість спілкуватимуся з пересічними громадянами. Почую нарікання на чиновників - звільнятиму відразу, незважаючи на партійні квоти, за якими вони пройшли до влади та минулі заслуги», - попередив губернатор.

У патронатній службі голови Вінницької ОДА сказали, що хочуть зробити спілкування губернатора з мешканцями області максимально ефективним. Для цього активно використовуватимуть сайт адміністрації, соціальні мережі, неочікувані візити на місця та ще декілька сюрпризів.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Губернатор,Олійник,Вінницька область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.