Вінницький губернатор завів офіційну сторінку на Facebook

01 липня 2014, 15:23
Власник сторінки
журналист
0
28
Вінницький губернатор завів офіційну сторінку на Facebook
Сторінка голови Вінницької ОДА Анатолія Олійника

Голова Вінницької обласної адміністрації Анатолій Олійник завів офіційну сторінку у соціальній мережі Facebook. Він хоче там радитися з мешканцями області, висвітлювати питання розбудови Вінниччини.

Анатолій Олійник вирішив не відставати від часу і завести особисту персональну сторінку у мережі Facebook.

На думку голови Вінницької ОДА це дасть змогу активніше висвітлювати здобутки та проблеми Вінниччини, активніше висвітлювати соціальні, економічні, політичні та гуманітарні питання.

Перший пост на власній сторінці Анатолій Олійник написав про рішення президента України щодо відновлення активних бойових дій на Донеччині і Луганщині в режимі антитерористичної операції. Позицію глави держави Анатолій Олійник підтримує.

«Президент України Петро Порошенко за підсумками засідання Ради Національної Безпеки і Оборони України прийняв рішення зупинити дію режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі. Це означає, що українські силовики знову перейшли у наступ та отримали повноваження від Глави держави для використання усіх потужностей у боротьбі за територіальну цілісність України, за мир та спокій на нашій землі», - написав голова Вінницької ОДА у соцмережі. 

Губернатор Анатолій Олійник також запевнив мешканців Вінницької області у тому, що вони не відчуватимуть незручностей у складний час.

«Усі галузі будуть працювати в штатному режимі, і жоден мешканець області не відчує дискомфорту в обставинах сьогодення. Кожен збій окремої галузі – адекватний кадровий висновок», - пише Анатолій Олійник.

Анатолій Олійник впевнений, що Вінниччина і надалі залишиться стабільним і мирним регіоном.

«Шановні земляки, прошу вас зберігати спокій, але не втрачати пильність, у разі виявлення будь-яких підозрілих осіб, їх неправомірних дій прошу на умовах повної анонімності повідомляти інформацію на гарячі лінії ОДА, СБУ та МВС», - вважає він.

Він також попередив усіх керівників області про те, що у нинішній складний час доречно всі власні амбіції обмежити і працювати на розвиток держави.

«Сьогодні під час оперативної наради я попередив всіх заступників голови ОДА, керівників департаментів та управлінь, представників місцевої влади, що нікому не дозволю зловживати терпінням людей, які розуміють всю відповідальність під час проведення АТО та вкрай напруженої ситуації на Сході України, не дозволю спекулювати на патріотичних почуттях мешканців Вінниччини, а всі негаразди та недоліки власної сфери відповідальності списувати на ситуацію в країні і сумнозвісних «попередників», - попередив підлеглих Анатолій Олійник.

До речі, Анатолій Олійник перший з голів облдержадміністрації Вінницької області, який завів офіційну сторінку на Facebook під час перебування на посаді. 

https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%96%D0%B9-%D0%9E%D0%BB%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D0%BA/1490813941154443

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.