Cкільки шкіл та дитячих садків збудувала Партія регіонів?

19 жовтня 2012, 12:52
Власник сторінки
Політолог, аналітик
0
1594

За свої партійні, а не наші бюджетні кошти

Останнім часом в українських містах з’явилася нова серія бігбордів Партії регіонів, які вихваляють досягнення в будівництві шкіл та дитячих садків. Мовляв, за Партії регіонів було відкрито стільки-то і стільки-то шкіл та дитячих садків.

От тільки, наскільки це етично одній партії приписувати собі в досягнення -  збудовані за бюджетні кошти об’єкти? Тобто за наші з вами гроші, прихильників не лише Партії регіонів, але й більше 160-ти інших партій, які існують в Україні, а може й зовсім безпартійних громадян. Те саме стосується і проведення Євро-2012, і будівництва нових мостів та аеропортів, тобто майже кожної теми виборчої реклами Партії регіонів. Всі ці успіхи - це наші гроші, бо будувалося за кошти бюджету, а не приватних інвесторів, це наші зарплати, пенсії, стипендії, наше безкоштовне лікування.

Інша справа, якби хоча б одну школу, хоча би один міст, чи дорогу було дійсно збудовано чи відремонтовано за гроші Партії регіонів та її членів, та ще й самими партійцями. Тоді це було б похвально і з морально-етичної точки зору адекватно виглядало б на бігбордах. Наприклад - "Ми збудували Донбас-Арену!". Це була би правда, адже стадіон збудовано на кошти депутата від Партії регіонів Ріната Ахметова. Або «Ми розбудували Межигір’я!» - теж гарний салоган на бігборд, є чим пишатися керівництву партії.

І нарешті, виникає питання до самих цифр кількості появи нових шкіл. Як може з’явитися 700 нових шкіл, коли наскільки відомо, саме за Партії регіонів аналогічну кількість закладів було закрито, здебільшого у селах, районних центрах та з українською мовою викладання. Тобто, навіть, якщо дійсно нові школи з’явилися, то ефективності від такої політики, на фоні закритих - 0, ніякого приросту немає.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Партия регионов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.