Закрити Фемен. Дівочий рух остаточно себе дискредитував, наплювавши на Україну

17 серпня 2012, 11:26
Власник сторінки
Політолог, аналітик
0
4441

Але найбільшу огиду викликає те, що журналісти які були на місці події - не зупинили акт вандалізму

Сьогодні активістки Фемен остаточно себе дискредитували спилявши пам'ятний хрест жертвам політичних репресій часів Сталіна, встановлений на пагорбі над Майданом Незалежності біля Жовтневого палацу в Києві. Тут у тридцяті роки містилися катівні НКВС.

Цей вчинок викликає огиду і ні в яке порівння не йде з антипутинським перфомансом Пуссі Ріот.



Це плювок на історичну память мільйонів українців та їх родичів, які стали жертвами репресій, померли від голодомору, були закатовані та замордовані.

Це плювок в обличчя країни в якій живуть ці дівчата. Вони перейшли межу - це вже не політична акція, і не свобода вираження думок, і не свобода на протест, це не свобода слова, це не демократія, а натуральний анархізм та екстремізм, і цю організацію слід закрити.

Але найбільшу огиду викликає те, що там були присутні десятки телекамер провідних телеканалів України. Там були журналісти, які спокійно спостерігали за тим, як здійснюється акт вандалізму і ніхто не додумався  зупинити це свавілля, і порушення закону, проявивши свою громадянську позицію.

Всі задоволено знімали на камери і фотографували. Вибачте, але з такими журналістами без душі і совісті,  без почуття громадянської відповідальності, ласими за будь-яку ціну до перченого сюжету  - в України просто немає майбутнього.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.