КРОКИ ДЛЯ "ОПОЗИЦІЇ" !

21 лютого 2014, 08:46
Власник сторінки
Економіст
0
447
КРОКИ ДЛЯ  ОПОЗИЦІЇ  !

Пропоную всім дописувати свої думки для політиків. Стукаймо і нам відкриють!

Сьогодні важливий день для мирного врегулювання. Шанс великий, однак ми не знаємо, які заходи впливу на своїх депутатів вжив Янукович. Методика залякування та шантажу у нього вже багато разів спрацьовувала. Окрім того, більшість представників партії регіонів добре пам'ятають наслідки помаранчевих подій 2004 року і вони будуть інстинктивно викручувати ситуацію. У мене сумніви, що розумного, рішучого та виваженого підходу "керівників опозиції". До цих пір вони дивували своєю безхребетністю та недолугістю. Лиш би сьогодні не стратили! 
1.Найважливішими наразі є перемовини! Перемовини з силовиками, міжнародними представниками, громадським лідерами та найголовніше - з кожним відказником з регіонів! Саме досягнуті домовленності будуть запорукою перемоги! Але кожна людина розуміє, що у домовленностей є дві сторони учасників. І тут проблема! У нас триумвірат, якщо не гірше  Виходи - два. Або всі перемовини проводяться за участю трьох, а це технічно майже не можливо, або треба принаймі визначитись з тимчасовим ГОЛОВНИМ! Це не повинен бути єдиний лідер опозиційних сил, чи єдиний кандидат в Президенти чи інші гучні регалії! Має бути обраний керівник опозиційних сил з інститутом заступників. Як приклад: керівник Кличко, а перший заступник Яценюк, просто заступник - Тягнибок, можна ще заступниками зробити Порошенка та Луценка. Процедуру обрання та затвердження домовленностей "опозиційних сил" обов'язково необхідно висвітлити в прямому ефірі(еспресо, громадське і т.д.). Необхідною складовою домовленностей повинно бути визнання принципу вертикалі управління.Розумію, що амбіції будуть заважати "лідерам", однак треба вміти "оцінити себе на копійку дешевше, щоб стати на гривню дорожче"! Для Кличка, Яценюка та Тягнибока дороги назад немає. Тепер шляхи два - один до перемоги, другий у небуття. Янукович таке не простить. Треба забути про всі обіцянки і зробити велику справу заради майбутнього держави.
2. Запорукою довіри "опозиційним лідерам" може слугувати тільки прозорість їх домовленностей. Всіх дістали "тьорки" за закритими дверами з елементами торгівлі людськими душами. Розумію, що є певні моменти, які не варто допоки висвітлювати, але треба намагатись робити усе максимально прозоро. В іншому випадку не контрольованого громадського руху не уникнути.
3. Необхідно нарацювати зрозумілий стратегічний план і його оприлюднити до обговорення. Бо мене, як і більшість українців не цікавить зміна "шила, на мило". Мені байдуже хто буде на посадах, якщо принципи державної влади не зміняться!
4. ПРОПОНУЮ УСІМ МИСЛЯЧИМ ГРОМАДЯНАМ ДОЛУЧИТИСЬ ДОПИСАМИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ НЕОБХІДНИХ ТА НАГАЛЬНИХ ДІЙ ПОЛІТИКІВ!!!
Дописуйте і перепощуйте! Знаю, що більшість політиків особисто, або через помічників нині активні у мережі інтернет. Впевнений, що наші думки будуть не даремні!

Сергій ДОРОТИЧ
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.