І знову - Crazy Press Tours: Duluth

05 грудня 2011, 16:04
Власник сторінки
PR, стратегічні комунікації
0
2475

Ще одна історія з циклу Crazy Press Tours.


Я вже писав про шалений тур для донецьких фермерів,який ми організовували з метою їхнього ознайомлення з досягненнями аграрного сектору США. На жаль, часу у мене постійно не вистачає, щоб написати про нього з початку і до кінця тому й обмежуюсь лише уривками.

Duluth

Ми прибули в місто Дулут (Міннесота) пізно ввечері до того ми весь день оглядали величезні елеватори, які розташовані на березі озера Superior. Місто Дулут знаходиться біля канадського кордона і знамените тим, що кожної суботи до нього наїзджають юрби канадських туристів для шопінгу. Ціни на туалетний папір та пиво тут відчутно дешевші ніж в Канаді. Вирішили зайнятися шопінгом і ми. Один із фермерів хотів купити водяну помпу і попросив мене піти з ним щоб перекласти. Історія ця не про помпу, хоча потім ця помпа разом із усім його багажем зникла на пересадці в Лондоні, але про це в іншій історії, яка буде називатися відповідно - Лондон.

Отже разом з фермером і його помпою ми прямуємо до нашого готелю. Слід сказати, що організатори туру замовили нам номери в класичному американському двозірковому мотелі. Хто бував в Америці (не в Нью-Йорках, Вашінгтонах та інших великих містах), а саме в класичній сільській Америці, той може уявити цей готель - маленька рецепція, позаду якої вхід в номера, в підвалі кілька пральних машинок та так званий басейн, в якій вільно можуть поміститися не більше трьох дорослих. На кожному з трьох поверхів - маленька кімната з ємністю в якій є багато льоду (дуже виручало наших фермерів у яких було багато горілки і мало чим запивати).

Ми заходимо до готелю, вхід веде прямо до рецепції. Посередині кімнати стоїть один з наших фермерів, одягнений лише у труси, ковбойський капелюх (щойно куплений в Мінеаполісі) та кросівки. За столиком рецепції - молода дівчина (років 25) нервово набирає якийсь номер на телефоні, примовляючи при цьому "Sexual harassement, sexual harassment". Очевидно, що я попросив сторони прояснити мені ситуацію. "Він пропонує мені гроші за секс і хоче затягти в свій номер" - пояснила дівчина. Це мене заспокоїло - припустити, що мої фермери готові викласти за секс гроші я просто не міг.

У фермера (а це був доволі молодий чоловік, років 28, на ім'я Анатолій) версія була трохи інша.

"Розумієте, - сказав він, - я хотів випрати свій одяг. Спустився до пральних машин, зняв сорочку, штани, шкарпетки. Поклав їх в машину. Кинув гроші в машинку." Анатолій робить характерний жест рукою, ніби мацаючи купюри. "Але машинка не запрацювала. Я піднявся сюди і кажу їй: я спустився до пральної машини, зняв одяг", - Анатолій показує жестами, що він знімає одяг, - "Потім я кинув гроші в машинку". Анатолій показує, як це було: " А потім я їй кажу - пішли зі мною". Анатолій показує, як він каже - махає рукою, зазиваючи дівчину з собою...

Дівчина майже все зрозуміла і заспокоїлася. Єдине, що вона так і не зрозуміла це чому у фермера Анатолія була лише одна сорочка і одні штани....
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.