Як зберегти підприємцю ліцензію!

03 жовтня 2012, 19:27
Власник сторінки
Економіст
0
879

Експертно-апеляційна рада як механізм захисту підприємців.

Колеги підприємці.
Якщо вас хочуть позбавити ліцензії то раджу вам опротестувати це рішення в експертно-апеляціній раді при Державній служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.
Вчора вперше приймав участь у роботі цієї ради. Був вражений демократичністю і результативністю. Відверто сам не чекав такого. Розглянули за 4 години понад 50 скарг. Поновили 60% раніше скасованих ліцензій. Серед розглянутих радою були питання перевезень пасажирів, оптова і роздрібна торгівля медпрепаратами та виробництво лікарських засо
бів. 
Проводив засідання експертно-апеляційної ради Голова Держпідприємництва Михайлом Бродським. При всьому скептицизмі зазначу що Голова був справедливий і неупереджений. Всі рішення голосувались і особисто у мене взагалі не виникло сумнівів щодо правильно прийнятих рішень. 
Однозначно закликаю всіх підприємців, яких позбавляють ліцензій, скористатись цим механізмом захисту. 
Налаштований активно приймати участь у роботі ради. 
Контактуйте, буду помагати!

Сергій Доротич
Голова ВГО "Союз захисту підприємництва"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
ТЕГИ: бізнес,податки,підприємець,підприємництво,ліцензія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.